• Uncategorized 28.09.2009

    Då var det åter vardag igen och jag är så himla trött. Det har blivit alldeles för sent i helgen hos svärföräldrarna.
    Fredagen var trevlig, började med lite öl i bilen på väg dit. Sen så var det kräftoroch räkor på bordet när vi kom fram och så måste man ju ha en eller ettpar snaps till det.
    Kan ha slinkit ner någon öl efter maten också men det kommer jag inte ihåg. Kvällen avslutades med ett parti TP mellan ”familjerna”. Det blev på något kontigt sätt Irinas lillebror med flickvän som vann. :( Klockan var runt 01.30 när vi kom i säng.

    På lördagen så sov vi länge. Kom nog inte ner till frukost förrän strax före 10. Sen åkte vi ner på stan och kollade på ”bönder på stan”. Det var ponnyridning, hoppa bland höbalar, marknad med mera. På kvällen så packade vi in oss i bilarna och for till Köping för att först bowla och sen åt vi filé buffe. Mycket trevlig kväll som avslutades hemma i soffan med lite diskussioner.

    Igår var vi duktiga och gick på Maxelmosse promenaden. En promenad på ca 1 timme där man även kan spelabingo och gå tipspromenad. Det gick bra och vi fick ihop 12 rätt av 12 möjliga, *sssschhh* Säg inget, men vi googlade endel svar ;)
    Sen så fick jag och svärfar gå tillbaka och hämta bilarna så det blev en total promenad på ca 2 timmar. Sen så åktevi hem till Tierp igen, Johannes glömde vi kvar så han får dras med morfar en vecka. Sällskapsresan1 stod på programmet igår och ikväll kanske det blir nummer 2. Hittade nämligen de fem första filmerna med dom i datorn.

    Ikväll hoppas jag hinna börja med räcket också. Går lite trögt just nu men så är det ibland. I veckan ska jag till Stockholm också, sen kanske jag hinner hjälpa en kompis med en flytt.

    Återkommer som vanligt i veckan

    Posted by backen77 @ 13:44

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu