• Uncategorized 23.09.2009

    Idag är vi mitt i veckan och helgen börjar närma sig.

    Vad har man då gjort? Typ ingenting. Känner mig allmänt seg och får inte tummen ur ni vet vad. Dags att ta sig i kragen och göra klart diverse saker hemma, men det är så tråkigt nu när det är mörkt så tidigt.
    I måndags var jag bara hemma, Irina for iväg och tränade på Aktivera och sen blev det teve kväll. Vet att det inte faller alla i smaken men Roast på Berns tycker jag är så skoj. Sen av någon anledning så kollar vi på kändisdjungeln. Egentligen ett ganska dåligt program men har man börjat så vill man ju se hur det slutar.
    Igår fick jag lite volleybollabstinens så jag åkte ner och kollade lite på herrarnas träning. Det ser ganska bra ut tycker jag, bara att hålla tummarna för att det blir en roligare säsong i år.

    Igår fyllde svärfar 65år också, grattis Börje! Vi ska dit och fira honom i helgen, vilket ska bli riktigt roligt. Jag har inte varit där på ett tag och de senaste gångerna så har jag och Irina haft saker bokat så jag har inte ungåtts med dom på länge nu.
    Idag fyller min mormor 86år, Grattis mormor!

    Ikväll är det återigen poängtävling för Johannes. Det en är löptävling för vem som helst som går av stapeln varje onsdag i sex eller sju veckor. Sen samlar man poäng på sin placering och får en slutplacering efter alla lopp. Sist så sprang han in på en fjärde plats av sju och han sprang helt ok. Såg lite trött ut för han försökte hänga på en av friidrottarna som tränat klart mer än honom. Så länge han tycker det är skoj så är det bara att hänga på.

    Sen måste jag ta upp en toalettetikett. Här på jobbet har vi en tjej/kvinna som blir så jävla förbannad när sitsen inte är nerfälld. Men herrgud hur svårt kan det vara att fälla ner den själv då? Vi är runt 40 killar och 3 tjejer här, vore det då inte rimligt att minoriteten rättar sig efter massan? Ska de som vill ha den uppe gapa och skrika lika mycket som henne om den jävla sitsen är nere? Jag har då aldrig hört en kille gnällt över att sitsen är nerfälld när dom ska in på toa. Snacka om I-lands problem…

    Posted by backen77 @ 12:13

  • 7 Responses

    • Irina skriver:

      Måste gå in och rätta dig lite… Det är fem onsdagar som det är tävling…

    • Helene skriver:

      ha ha ha , bra försök…detta med 6-7 veckor
      ang toasitsen så förstår jag henne helt och hållet…VARFÖR ska det vara så J…. svårt att stänga locket, det är lika med toarullen…när pappret är slut vad gör ni då???
      Byter till en ny rulle???NEJ
      Så tjej/kvinna stå på dig…

    • Tobias skriver:

      Okej, förlåt för min missvisande upplysning om antalet.
      Men varför är det då ett så j-la stort problem för er? Vi vill ha den uppe och ni nere. Då är det väl lika dåligt av er att inte fälla UPP locket åt oss.
      Angående toarullen kan jag erkänna att åtminstone jag är dålig. Jag ska bättra mig älskling.

    • Irina skriver:

      Det ser jag fram emot!! Precis som du har blivit jätteduktig på att tvätt och vika tvätten!!! Puss

    • Tobias skriver:

      Där ser ni där ute! JAG ÄR DUKTIG PÅ ATT TVÄTTA OCH VIKA TVÄTT!!!!!!!!!!

    • Irina skriver:

      Jaa, det är nog iaf tre dagar som du varit duktig!!

    • Helene skriver:

      Bra Tobias!
      Du kan om du bara vill.
      Önskar er en trevlig helg.
      Kram Helène

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu