• Uncategorized 21.09.2009

    Halloj! Äntligen måndag och en helt orörd vecka! Visst är det skönt att vara positiv så här i starten av veckan.
    Helgen har varit lugn och skön. Lördagen så låg vi lääänge i sängen innan vi tog oss upp till frukostbordet. Sen blev det lite små plock hemma innan jag och barnen gick ut och fixade lite på tomten och Irina åkte och kastade sopor och hämtade några stolpar till staketet. Senare på kvällen så hoppade vi på cyklarna och for till mamma o pappa. Ni skulle ha sett barnens min när jag och Irina tog på oss hjälmarna. Det var nog första gången vi cyklade tillsammans i nutid. Johannes var grymt stolt över att få cykla de 5km till farmor o farfar. Han var jätte duktig i alla fall.

    Igår jobbade Irina så jag och barnen hoppade i bilen och for till Valbo. Skulle skaffa en ho till badrummet, vi satte nämligen dit bänken i badrummet på lördagen så nu kan vi göra klart det sista. Sen så behöver Johannes nya springskor så det var till att leta. Till slut hittade jag ett par på Stadium som han tyckte var snygga och som verkade sköna. Lilla syster Fanny blev såklart avis så pappa fick köpa ett par till henne också. Det var tur det för jag tror att dom som hon haft var klart för små. Hur sjutton kan man gå i ett par skor som är för små UTAN att gnälla?
    Sen åt vi mat på IKEA och vi avslutade sedan dagen i Boulognerskogen inne i Gävle, det finns en grymt stor lekpark där som barnen levde loppan i.

    Idag ska jag till min kotknackare på lunchen. Ska bli så skönt, för nu har jag haft ont i rygg och nacke i en månad. Kanske kan ta mig ner och upp från golvet på under minuten efter idag ;)

    Igår pratade jag med Vallentunas ordförande igen. Jag var tvungen att tacka nej till erbjudandet om att bli tränare där. Lite tråkigt är det för det är en bra klubb med rätt ambitioner. Tyvärr så stämmer ju inte allt jämt så det var det enda beslut jag kunde ta. Kanske kanske så kommer det fler chanser…

    Posted by backen77 @ 08:04

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu