• Uncategorized 18.09.2009

    Ja då var det fredag igen. Ska bli riktigt skönt att få lite lugn en helg, jag har haft utbildning 6 dagar av 8 så nu känner jag mig lite matt i rösten. Måste nog dubbla dosen av whisky denna helg ;)
    Ikväll kommer mina föräldrar hem till oss och passar barnen. Vi ska nämligen på premiären av ”Flickan som lekte med elden”. Gud vad kul det ska bli, har sett fram emot den länge nu.
    Förste filmen tycker jag att dom tagit bort och ändrat lite väl mycket från boken, hoppas att denna är lite mer lik.

    Igår kväll fick jag ett oväntat samtal. Ordföranden i Vallentuna Volley ringde mig. Deras tränare har sagt upp sig och nu har dom bara en tränare. Den tränaren hade sagt att han ville ha mig som kollega denna säsongoch det är ju vääldigt smickrande. Elverket Vallentuna som dom egentligen heter har alltid i mina ögon varit en mycket bra klubb med stora framgångar. Den påminner egentligen lite om Tierp, ett litet samhälle med familjär stämning och klubbhjärta. Nu är det ju lite väl långt att pendla dit och sen har jag ju mina barn och mitt jobb. Dom ville ha mig två gånger i veckan så det var ju ett plus, men jag får sova på det över helgen. En fråga från en sån klubb kommer ju inte så ofta.

    Igår kväll fick jag även prova på att vara mellan 2 och 5 år igen. Jag var på föräldramöte och vi fick vara med om vad dom gör på sina dagar och de sätt dom får lära sig saker på. Det var klart det bästa föräldramöte jag varit på. Tack alla dagmammor, ni e grymt duktiga på det ni gör! Fortsätt så…

    Nu är det dags att jobba…

    Posted by backen77 @ 08:05

  • 5 Responses

    • Helene skriver:

      Kul att det blev lyckat. Ni bjöd på er bra mycket.
      Vi ska oxå på bio ikväll, vi kanske syns :-)
      Önskar er en trevlig helg.
      Kramiz Helène

    • Evelina skriver:

      Aha han har ringt! Skoj! Ja det kan ju vara ett litet minus att du jobbar som säljare och far runt. :) Men såå långt är det inte faktiskt. Det tar 1 timme och 10 min med bil. Det är överkommligt! Det värsta är ju att jag inte åker tillbaka till Tierp på kvällarna, så du kan itne åka tillbaka med mig.. bara till Uppsala i sådana fall. Du får ta dig en funderare i helgen!
      Vi ska på bion imorn i Tierp. Det ska bli kul, tror det e lika bra som första! Ska ni gå i Tierp? Undra i fall man behöver boka något.. det kanske inte går..

    • Tobias skriver:

      Jo det går att boka i förväg. Fia hade gjort det. Men det är inga platsbiljetter så man bör nog vara där i tid.

    • Fia skriver:

      Vi syns i kväll!

    • Mange skriver:

      Fan va grymt…ta det ta det!!! SM guld till elverket…”host Ass. coach?? host”

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu