• Uncategorized 16.09.2009

    Usch, idag är jag så himla förbannad!
    Vi hade ju föräldramatch igår och det kändes rätt bra innan matchen.
    Tyvärr så hade inte alla i mitt lag samma inställning utan dom gick in halvhjärtat i situationerna och för att inte tala om våran målvakt. Slarviga passningar och inget engagemang i närkamperna. Jag själv hade nog bara 12 frisparkar emot mig men det tycker jag är okej. Dom små jäklarna ska inte komma o tro att dom är något bara för att dom hade matchtröjor på sig. Nej, nästa år hoppas jag att mina lagkamrater skärper sig annars kan jag lika gärna spela själv.

    Nej då, det var en trevlig match och det finns en hel del av de små rackarna som kan bli riktigt bra i fotboll. Vi förlorade med 11-9 och jag tror nog att alla var nöjda med det resultatet. Egentligen tror jag att seniorlag skulle ha nytta av att träna med 5-åringar ibland. Det ställs krav på snabbt fotarbete och tanke för att inte bli sparkad på smalbenen i alla fall. Hela kvällen avslutades med fika i solskenet! Tack för allt ni föräldrar som fixat detta!

    Idag går jag in på dag 5 utav 7 med utbildning. Hade en mycket bra utbildning igår så jag är positiv idag.

    Ikväll så kommer en grävfirma som håller på och fixar ny elcentral åt byn till oss och gräver ner kabelrör till mina lyktstolpar.

    Ha det bra!

    Posted by backen77 @ 08:57

  • 4 Responses

    • Evelina skriver:

      Är du ff ledig? Vi behöver en till tränare! :) Du kom faktiskt upp på tal idag på vårt möte innan träningen :)

    • Tobias skriver:

      Oj, det har jag inte funderat mer på, Var en sak jag slängde ur mig, men dom får väl höra av sig så får jag fundera mer då om det nu blir så

    • Evelina skriver:

      Hehe du var nog lite ironisk sist kanske.. Men jag ger dom ditt nr så får vi se om de hör av sig. De hade några fler på pappret. Vi har ju redan Jocke Lund, men han kan inte alltid vara där, pga barn osv. Men han e bra tycker jag annars. Det var faktiskt Anna Bergström ”Klockar” som tog upp ditt namn..:)

    • Tobias skriver:

      Vicken trevlig tjej ;) Hälsa henne…

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu