• Uncategorized 15.09.2009

    Idag är det då dags för min första föräldramatch som förälder.
    Har ju varit med på en hel del liknande då jag varit spelare, men ikväll så smäller det alltså på Heden i Strömsberg. Strömsbergs 03-04 mot föräldrarna. Ska bli skoj att vara med på denna sida planen.

    Idag har jag kört utbildning i Gävle för 7 stycken säljare. Lite speciellt då min far var en av eleverna. Tycker att dagen gick bra och jag tycker att det är så roligt att se när personer som kommer in i ”klassrummet” med en inställning att usch, nu måste jag verkligen lära mig detta också. Sen när dom går därifrån som ler dom och tycker att det ska bli så skoj att få börja jobba med det.
    Jag kan bara tänka mig hur personer som jobbar med tex teambuilding eller liknande känner sig när folk sprudlar av inspiritation efter en dag med dom.

    Nu ska jag packa ihop att bege mig hemåt och ladda för match!

    Posted by backen77 @ 15:45

  • 3 Responses

    • Irina skriver:

      Vilken skön seger för killarna och tjejen!!! Att ni förlorade med 11-9!!!!
      Puss

    • Syster !!! skriver:

      Hahahahaha loosers, om jag räknade rätt blev våran match oavgjord, eller ok 5-3 till kidsen…. Fick snurra upp målvakten våran och gjorde en skitsnygg kullerbytta (ska man inte det i fotboll??) Ja ja hur som helst så är det skitkuul att busa lite :) med ungarna.
      Kraaam !!

    • Tobias skriver:

      Jag tycker att ni spelade lite onödigt fult i er match

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu