• Uncategorized 14.09.2009

    Hej och välkommen till en ny härlig vecka!

    Egentligen är jag nog inte så pigg o glad som det lät, men med lite psykisk träning så kanske man kan lura kroppen o knoppen till detta.

    Jag har varit lite dålig på att skriva här på sistone och just nu tror jag att jag har fått skrivtorka. Vet inte riktigt hur jag ska skriva och inte egntligen om vad heller.
    Försöker mig på en uppdatering av helgen så länge.

    Fredagen var bara mysig, kom hem en dag senare än planerat från Umeå så när jag kom hem så var barnen något uppspelta. Vi tog hem lite kinamat och sen satt vi i soffan och myste hela familjen. En härlig familjekväll som det ibland kan kännas att det blir lite för lite av. Vi har sagt att vi nu ska försöka ta på barnen pyjamas och sen sitta o varva ner i soffan tillsammans innan läggning så det kanske blir bättre framöver.

    Gick upp 6.15 på lördagen eftersom jag skulle spela Ahlsellgolfen i Gävle. Blev upphämtad av papsen och sen in till stan. Riktigt grymt väder var det så förutsättningarna för en bra dag var goda. Vi var 11 tappra som ställde upp oss på 1:a tee och min boll gick ut först. Jag kände att det kunde gå precis hur som helst denna runda, har ju spelat allt för lite. Tack och lov så fick jag en bra träff med drivern direkt och sen rullade det bara på. Hade min puttning fungerat bra så hade det varit en kanon runda men den ville inte riktigt göra som jag tänkte. Visst är det hopplöst med en materialsport som golf där materialet styr slagen. Måste nog köpa en ny putter som puttar bollen mot och i hål istället. Jag slutade på 78 slag netto, alltså när man dragit av de slag man har på handikappet. Med det tror jag att jag slutade 5:a, men bara 3 slag efter segraren så jag känner mig väldigt nöjd trots puttningen.
    På kvällen kom dagmamman med man och dotter förbi på lite mat. Otroligt trevligt som vanligt och ganska sent blev det också. Menyn för kvällen var:
    Pasatsallad med pesto, tacopaj, baconlindad kycklingfilé, grönsallad, vitlöksfrästa räkor, saganaki med honung, älgkorv, ostpinnar och sås.
    Kvällen avslutades strax innan 02 då vi intagit en hel del öl, vin och whisky.

    Söndagen tänkte man ju att man kanske skulle få sova länge eftersom barnen var uppe längre än vanligt, men precis som vanligt så sket det sig duktigt. Fanny ropade efter mamma klockan 6.45, men hon vägrade lyssna så jag fick pallra mig upp och hämta henne. Stoppade ner henne i min säng och drömde om att hon skulle somna om vid min sida, men även det struntade hon i. Till slut så slog jag på teven och tänkte att hon kanske ligger still i alla fall om hon har något att titta på, men inte det heller. Strax innan 8 gav jag upp och slog upp ögonen fulla med grus. Vid kvart i 9 tyckte Fanny att det var dags för frukost så hon gick upp och väckte Johannes som fortfarande sov. Sen kom mor och far över på en fika och sen hjälpte pappa mig med att renkapa trallen och fixa till en liten miss som vi gjorde. Nu är det till slut bara räcket kvar och jag hoppas finna lite styrka i veckan så att jag kan börja med den nu.

    PÅ eftermiddagen hade jag styrelsemöte med Solkatten och sen for Irina iväg och red. Jag och barnen hade en lek kväll och till slut så gick ögonen i kors på Fanny så jag stoppade ner henne i sängen. Av någon outgrundlig anledning så piggnade hon till och låg i sin säng och sjöng fram till klockan 21.15 ungefär. Hon var inte lika pigg i morse om man säger så ;)

    Nu i veckan har jag utbildning i Gävle tis till tors, ska bli skoj att köra igen, nu när man är varm i kläderna.

    Det blev ju ganska långt ändå det där, sen om det var något vettigt vet jag inte, men det skiter jag i nu.
    Ha det bra alla vänner!

    Posted by backen77 @ 10:47

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu