• Uncategorized 10.09.2009

    Idag är det sista dagen för den här gången jag kör utbildning i Umeå. Jag ska tillbaka i början av oktober igen, men nu så får det vara nog…
    Rösten känns väl sådär idag men när man kommit igång så brukar det lösa sig.

    Igår lyckades Sverige till slut trassla in ett mål mot fantastiskt duktiga Malta. Vilket fotbollslag dom är Malta. Alla spelare i truppen spelar i de största lagen i europa och har framträadande rollen i sina lag. Stadion rymmer minst 90000 åskådare som är nästintill fanatiska. Nä, nu skojar jag ju faktiskt ganska mycket. Malta har bara ett par proffs och deras bästa spelare har inte ens kontrakt. Eventuellt så ska han spela i Notts County, Svennis lag ni vet, och dom spelar ju i tredje divisionen i England. Sverige å sin sida har nästan bara proffs i laget, men lyckas ändå inte göra mer än ett mål på detta korplag och det var ett självmål. Ja jag vet att det inte bara är att gå in och göra 10-0 på Malta men nog fan kan vi kräva att dessa miljonärer ska kunna springa ett par meter ibland i alla fall. Jag lovar att när jag gick i fjärde klass och vi hade 15 minuters rast så sprang jag mer än dom gjorde igår, Elmander undantaget. Det såg ut som en träning där dom testade att slå långbollar till varandra, men insåg plötsligt att fan, det finns ju fler än vi här. Vad är detta? Spelar vi så här mot Danmark så lär vi få stryk med 4-0 minst, men det som talar för oss är väl i den matchen så är vi korplaget som ska slås.
    Nej, nu är jag kanske lite väl hård, men jag tycker att alla vi fans ska kunna kräva mer av ett landslag som siktar på att ta sig till VM. Nu var däremot matchen mot Ungern en av de bättre jag sett Sverige göra sen EM-slutspelet och det är ju positivt. Hoppas att det bara var en skön bakfylla från lördagsnatten då killarna var ut på krogen.

    Imorgon ska jag in till Gävle och sätta upp datorer för nästa veckas utbildning där och sen är det äntligen helg! Hoppas på bra väder då jag har golftävling på lördagen. Känns lite så där att slå ut på lördag då jag inte har hållt i en klubben på väääldigt länge, men som jag sagt tidigare, man får ta det på rutinen. På lördag kväll får vi besök av vänner och på söndag har jag styrelsemöte med Solkatten. Hoppas hinna med lite lek med barnen och kanske fortsätta med det som återstår på altanen också.

    Nej, nu kommer mina ”elever” så det är dags att sjunga upp.
    Simma lugnt!

    Posted by backen77 @ 08:46

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu