• Uncategorized 28.08.2009

    Yes, då var det dags för helg igen. Veckorna går så himla fort nu tycker jag.

    I onsdags så regnade det och då hade jag ingen lust att skruva trall så vi tog bilen till Skärplinge och såg Tierp-Väsby i hockey. En sömnig match med mycket misstag i början, men Tierp spelade upp sig och vann klart till slut. Tierp har två nyförvärv som jag tror kommer bli guld värda. Målvakten och en polack som var forward. På väg till Skärplinge så kunde som vanligt inte Johannes vara tyst och det var nästan så man blev rädd för hans funderingar.J=Johannes, P=Jag
    J: Pappa, vart fick du din bli ifrån?
    P: Från affären
    J: Hur kom du dit då?
    P: Farfar skjutsade mig
    J: Den som hade den första bilen då? Hur kom han dit? Gick han eller cyklade han?
    P: Han gick nog tror jag
    J: Vad hette den första människan då?
    P: Adam o Eva
    J: Dom som var tvåa då?
    P: Bengt o Christina…
    Vad sjutton svarar man på det när en 5-åring verkligen försöker förstå hur allt hänger ihop. Irina höll på att skratta ihjäl sig över mitt svar på sista frågan i alla fall.

    I onsdags så hade jag besök av min chef Laila. Vi hade ett utvecklingssamtal. Nej, jag vill INTE ha kommentarer om att det är omöjligt att utveckla mig nu.
    Jag tror nämligen att jag verkligen kan det så det så ;)
    Det var ett bra samtal där vi pratade igenom hösten och våren. Måste säga att jag är fantastiskt lyckligt lottad som har en så bra chef.

    På torsdagen så åkte jag till Täby för att besöka Ahlsells butik där. En mycket trevlig dag med många intressanta diskussioner. På kvällen så blev det till att skruva lite mer på trallen och nu är faktiskt halva den stora delen skruvad också. Tror att det finns möjlighet att jag skruvat allt till efter helgen.

    I morse så lämnade jag Johannes hos min mamma o pappa. Dom ska till stugan i Mora, snacka om en uppskruvad son på morgonen. Han har pratat om detta ganska länge nu och jag är säker på att dom får en bra helg. Fanny är sedan tidigare hos mormoro morfar så den här helgen kommer vara lite annorlunda. Inga barn och Irina jobbar både lördag o söndag. Funderar på att skruva alltsupersnabbt så man kan ta en öl/whisky på lördagkväll ute på altanen.

    Nej, nu ärklockan redan 7.30 så jag lär väl börja jobba, min chef kanske läser detta!

    Posted by backen77 @ 08:18

  • 3 Responses

    • Jessica skriver:

      Jaa vad säger man om 5-åringar… helt underbara kommentarer, har ju liksom haft tre st. Klara hade en skön kommentar hon å när hon var 5 , vi sitter och har lite familjeråd i köket på Tegvägen, mest gällde det väl Emma å Filip men hon liksom satt å fikade under tiden. Vi (Johan och jag) hettade till lite och Emma och Filip tjafsade under ”mötet” till slut dunkar Klara ner sin mugg i bordet och säger – Men vad är det för fel på den här familjen ????
      Fattar ni, att helt plötsligt tar en 5-åring udden av allt allvar och aningen upprörd stämning
      så istället slutade det med att alla gapskrattade. UNDERBART !! Synd att det är danskväll på lördag lovar att jag har kommit på i goan whiskey annars …… Kraaam

    • Tobias skriver:

      En whisky går ALLTID före dans, det är en sak du måste lära dig syster!

    • mia skriver:

      haha tack du :D och det är väl likabra att man börjar vänja sig vid att bli kallad tant, även om jag tycker att det är lite tidigt redan vid 22 :P

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu