• Uncategorized 26.08.2009

    Kollade lite statistik på min blogg och hittade att jag hade läsare i USA. Förmodligen så är det någon fel loggning eller så är det någon som kommit fel, men i statistiken så har jag besökare varje dag från USA. Baltimore och Oklahoma. Sen så har det varit besök från Kina också men det tror jag stämmer då Andreas är i Kina och jobbar för tillfället.

    I morse funderade jag på varför vi svenskar är så rädda för telefon försäljare. Känner vi inte igen numret som ringer så svarar vi inte ens. Vad är problemet? Det är väl bara svara nej tack om det nu skulle vara någon försäljare. Tyvärr så går min mobiltelefon via växeln i Stockholm så när jag ringer folk från den så visas ett 08-nummer. Då är det ytterst sällan som folk man inte känner så bra svarar. Sen hade jag problem en gång när jag skulle beställa pizza då dom frågade om jag verkligen skulle hinna till Tierp på 15 minuter och hämta upp pizzan. För er läsare vill jag då påpeka att ringer det någon från nummer 08-685 59 71 så är det jag och ingen telefon försäljare.

    Igår så började jobbet med denstora delen av altanen. Vi la ut allt material så att man kunde gå där och hann med att skruva lite innan invasionen av mygg kom. Lägger ut en bild över hur det ser ut i nuläget. Det är lite mörkt så bilden blev inget vidare, men det kommer snart en ny.

    Altanen från entrén

    Altanen från entrén

    Snart så kommer chefen hit och vi ska ha utvecklingssamtal. Fortfarande har det bara kommit en dålig idé frånMange så jag får väl se vad chefen har för planer istället.
    Take care!

    Posted by backen77 @ 08:04

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu