• Uncategorized 24.08.2009

    Måndag igen och fantastiskt trött! Det var en lång och rolig helg på alla sätt, men jag har nog tyvärr missat ett antal timmar i sängen.

    Helgen började typ 16.15 på fredagen då jag följde med en kollega hem till honom och drack två öl och småpratade lite. Sen gick jag ner till Gävle bowling och mötte upp de andra från Solkatten. Dom verkade lite på g så jag undrar vad dom gjort innan. Väl inne så delade vi upp oss i två lag och började sopa ner käglor. Mitt första försök höll dock på att sluta illa. Vanligtvis så glider man ganska lätt med bowlingskor, men inte denna gång. Jag tog sats och började ladda och precis när jag sätter i vänsterfoten så tar det tvärstopp och jag drar klotet i rännan till vänster och dyker ner på knä för att inte glida rakt fram på banan. En film kamera där och jag hade nog kunnat tjäna en hacka på att skicka in till AFV. Efter den starten hade jag svårt att få till tekniken så det blev ett dåligt resultat men jag kom ändå tvåa efter den andrakillen som var med. För er som läste kommentarerna innan helgen så blev det som jag förutspådde, jag vann KLART över dagmamman Helene…;)
    Efter det gick vi ungefär 5 meter till restaurangen Helt Enkelt och intog (gud vad fint det där lät) lite mat och god dryck. En helt underbar restaurang medgodmat och bra service. Gå in på deras sida och frestas lite. Detta är vad jag åt:
    Robban´s Heta Fräsare; Vitlök- och cayennepenslad oxfilé med bea och pommes

    På lördagen hade jag hoppats kunna börja med trallen, men vädergudarna ville inte riktigt det. Förmiddagen spenderades istället vid Melins Cykel och Sport som hade 70% rea på en hel del produkter. Vidlunch hade regnet lugnat sig och jag med svärfar fixade det sista bärlinorna på stommen.
    Kl 16 satte vi oss sen på tåget in till Uppsala för att gratta min kusin som fyllde gubbe! Dom har precisflyttat till en superfin lägenhet i utkanten av stan. Där bjöds det på fördrink, buffé, kaffe och tårta. Lite senare åkte även drinkbordet fram. Vi tog oss tillbaka till stationen för att ta tåget kl 01.19, men det var inställt. Tror inte att ni orkar läsa hela historien om hemresan men istället för att komma i säng kl 02.10 så var vi säng 03.45! UL ligger INTE högst upp på min popularitets lista just nu.

    Söndagen blev en lång ”skruvatrallpånyaaltanen” dag. Vi hann nästan hela framsidan innan det var dags att hämta LuleMartin vid tåget. Vi tog en sväng på Tierp så han fick se härligheten. Martin har faktiskt bott i Tierp i 10 månader… Sen åt vi lite taco och satt och pratade hela kvällen.

    Jag har en riktigt stolt son hemma just nu. Han har klivit upp på den litestörre modellen av cykel och det fungerar så bra. Nu ska det cyklas överallt;) Kul att se hurett barn kan förändras så över en natt bara.

    Nej, nu är lunchen slut och det är dags att jobba igen. Hoppas kunna bjuda på lite bilder av altanen under veckan!

    Posted by backen77 @ 12:59

  • 3 Responses

    • Martin skriver:

      TACK!! För husrum, middag och sällskap! Det var riktigt skoj att träffa dig och din familj!!

      Ta nu ett glas vin under veckan med din fantastiska fru!! :-)

    • Tobias skriver:

      Tack själv Martin! Riktigt skoj att du tog dig tid att fara ner till oss. Jag ska försöka få trallen klar så snart det går så kan det nog bli ett glas där ute då

    • Helene skriver:

      Kul att du känner glädje, vad gör man inte för att du ska vinna :-)
      Ja en stolt son har du allt, nu har även dagmamman fixat en motor…så som jag hade när jag var liten hihi, det smattrar på bakhjulet.
      Skulle se hans stora glädje när han åkte iväg på gatan. Finns även svarta bromsmärken utanför, han har ju kommit på att om man åker jätte fort uppe från vändplanen och sen tvärnitar blir det svarta spår :-) undra hur lång tid det tar innan det blir dags att byta bakhjul…
      Kramaiz på dig

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu