• Uncategorized 21.08.2009

    Igår fick jag och Mats dit det sista på stommen till altanen och nu är det nästan klart. Bara att skruva trall nu. Den blir sååå fin, bara längtar tills man sitter där med en kall öl…

    Fast jag börjar med onsdagens golftävling. Vi samlades tidigt på morgonen med lite frukost. Sen blev vi indelade i lag om fyra. Vi fick starta på hål 12 vilket kanske är ett av de tuffare. Det gick bra hela dagen för mig och till slut även för laget. Vi slutade på fjärde plats med 61.9 slag netto. På vårat näst sista hål så var det longdrive tävling och eftersom min driver hade fungerat hela dagen så trodde jag att det skulle gå åt helskotta, men mot alla odds så fick jag på en riktig fullträff och bollen seglade 30 meter förbi den som låg längst just då. För första gången lyckades jag vinna longdrive och fick en manlig whisky i pris förden manliga tävling som det innebär att slå längst ;) !

    Igår satte mannen som kanske är den enda som efter min seger är liiite manligare än mig, Usain Bolt, ytterligare ett otroligt världsrekord. 19.19 på 200 meter!
    Sen fick Sverige två medaljer i VM igår. Nej ni har inte missat något från Berlin, det var i GPS-VM (orientering) i Ungern som vi fick guld och silver på damsidan.

    Denna helg ska bli riktigt skoj! Ikväll ska jag ut och bowla med styrelsen och dagbarnvårdarna i Solkatten och sen fortsätter vi med lite mat på Helt Enkelt i Gävle! Det var jätte längesen jag bowlade så det ska bli skoj!
    Imorgon ska jag och Irina in till Uppsala och min kusin Jocke som fyller 30-år idag fredag. Grattis din gamla gubbe! Nu är det slut för dig ;)
    Idag kommer förresten svärföräldrarna på besök och stannar till söndag. Alltid kul med besök från dom.

    På söndag får vi ytterligare ett besök. Min vän Martin från Luleå kommer på besök och stannar till måndag. Alla ni Tierpare, håll er inne, man vet aldrig vad norrlänningar på vift kan ställa till med ;)

    Nä nu får ni ha en underbar helg. Det ska jag ha!

    Posted by backen77 @ 08:48

  • 2 Responses

    • Helene skriver:

      Sitter nu och laddar inför kvällen, ska bli så himla skoj att möta dig i bowling.
      Klockan är nu 14.38 och man sippar på ett glas vitt…skål…ops glömde du jobbar ju :-) tänkte inte på det. Men vi kan skåla glatt i kväll eller hur?
      Kramiz Helène

    • Tobias skriver:

      Haha hihi hoho, ska du slå mig i bowling? Jag säger inget mer förrän vi har resultatet. Alkohol kan du behöva så här innan ;)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu