• Uncategorized 18.08.2009

    Idag var det ganska okej att gå upp ur sängen. Kände mig riktigt utvilad, men det kanske berodde på att jag somnade framför teven till sportnytt, vilket min fru snabbt påpekade. – Du får väl hålla dig vaken om du nu ska titta på sporten!
    Snäll som man är så bad jag om ursäkt för mitt beteende och lovade att aldrig mer somna framför sporten…
    Morgonen fungerade bra och barnen verkade på bra humör även dom. Lämnade dom hos dagmamman och for vidare mot Gävle. Mixmegapol hade världspremiär av Basshunters nya singel, den kan nog bli en hit. Lite nyare sound än de tidigare men ändå samma ”trallvänliga” melodi. Mitt inne i Gävle börjar det regna och då menar jag verkligen regna. Kanske inte riktigt monunregn (vet inte hur det stavas och orkar inte slå upp det heller), men det börjar redan bli översvämmning runt om i stan. Sist så fick vi ta fram länspumparna på jobbet och tömma källaren, det verkar inte sluta på annat sätt nu heller då det redan var 20cm vatten där nere.

    Jag som hade hoppats på slutbygge av altanen ikväll, men det får nog vänta tills imorgon. Imorgon kan det förresten även bli golf för min del. Det är Ahlsellgolfen i Gävle och jag är med som första reserv om det skulle bli avhopp. Hoppas bara att det slutat regna tills dess, annars så har jag nog ont i ryggen då.

    Ha en bra dag alla ni vänner!

    Posted by backen77 @ 08:25

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu