• Uncategorized 17.08.2009

    Denna helg har varit riktigt bra och händelserik.

    Vi tar det från början och börjar med hemresan från jobbet i fredags. Får ett SMS från dagmamman att jag måste bara höra av mig strax innan Tierp. Sagt och gjort så meddelar jag att jag strax kommer och väl framme så dirigerar dom in mig på en parkeringsplats och sen får jag kliva ur och sätta mig i en solstol. Dom sätter på mig ögonbindel och strax efter så får jag ta av mig den. Då står Johannes framför mig med sin cykel UTAN stödhjul och den lilla godingen börjar cykla. Han tar en rejäl vända och just då insåg jag att han inte längre är så liten. Ett stort ögonblick för Johannes som alltid varit så feg för att testa nya saker, men som hans ögon glittrade…klart obetalbart att se.

    På lördagsmorgonen kom så min kompis Mats och vi började med att stomma upp altanen. Den blev MYCKET högre än jag trott, men vi fick upp stolparna och satte dit lite stöttor. På eftermiddagen for Irina, min mamma och barnen till Strömsberg. Johannes skulle nämligen spela sin första fotbollsmatch. Det gick bra och dom vann med 7-5, klart stolt kille som kom hem när han fick veta att han hade samma nummer som både mamma o pappa hade haft när dom spelade, nr 6

    Johannes första fotbollsmatch

    Johannes första fotbollsmatch

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    När dom kom hem så höll vi fortfarande på med stommen och senare på kvällen kom Johan med kusinbarnen på besök. En mycket trevlig kväll med mat, dryck, godis och lek.

    Söndag vid lunch kom så Mats igen och vi fortsatte jobbet med altanen. Det gick superbra och delen som är framför huset är klart nu. Den blir riktigt stor och jag är övertygad om att vi kommer ha stor nytta av den i framtiden. Här är läget i bygget just nu.

    Altanen börjar ta form

    Altanen börjar ta form

    Mats kollar in utsikten från altanen

    Mats kollar in utsikten från altanen

     

     

     

     

     

     

     

    På kvällen hade vi lite mys innan vi satte oss och tittade på 100m finalen i VM. Herrejösses vilket lopp han gör Usain Bolt. Så avslappnad och lekfull innan, kanske nästan överdrivet enligt mig, men det fungerar ju bevisligen. 9,58 sekunder på 100m, det är ju helt otroligt. Kan man verkligen springa under 9 sekunder i framtiden? Jag menar kan man verkligen träna sig till 58 hundradelar ytterligare eller måste det till snabbare banor och skor i något spciellt material? Den som lever får se.

    Ikväll ska jag hämta lite mer betong och gjuta fyra plintar till så ska vi stomma upp det sista av altanen under veckan.

    Sköt om er där ute nu!

    Posted by backen77 @ 12:17

  • 9 Responses

    • Viktoria skriver:

      Men så otroligt gullig överraskning du fick avJohannes! Det är så ögonen tåras… :-)
      Dina byggprojekt är ju inte måttliga! Jösses, man blir utbränd bara av att se bilderna… hahaha Men fiiiint blir det ju. (jag är bara avis)
      *kram*

    • Irina skriver:

      En liten rättelse!!! Han hade nr 7!!!!!!
      Det är faktiskt viktigt för honom…
      Puss

    • Jessica skriver:

      Jajemen =) med lite träning kan även en ”fegis” lära sej vet väl hur du var … Man fick tvinga dej ;) Lät som en bra helg, men undrar över en sak ??!! Kusinbarnen hmmmm hur tänker du då, är Emma Filip å Klara din kusins barn, nä nä nu måste vi reda ut det här kära lillebror. Antingen är det Johan och kusinerna eller så är det Johan och syskonbarnen. Hoppas vi är överrens annars måste jag göra en liten släktforskning. Tihihih !!

    • Tobias skriver:

      Sorry! Självklart hade han nummer 7. Det var ju det numret jag hade när jag spelade. Fort men fel

    • backen77 skriver:

      Självklart har du rätt kära syster. Hade lite brått eftersom jag drog över lite på rasten jag hade på jobbet ;)
      De som var på besök var alltså Johan med sina/dina barn, alltså mina syskonbarn och mina barns kusiner. Dom är även kusiner med Johans systers barn och han är alltså min föredetta chef/svåger. Hmm, nä nu lindade jag in mig i det hela. De som var på besök var alltså Johan, Emma, Filip och Klara…

    • Martin skriver:

      Ser bra ut med altan! Ska bli spännande att se på söndag!! :-)

    • Tobias skriver:

      Det ska det verkligen bli. Du får höra av dig när jag ska hämta upp dig.

    • Martin skriver:

      Japp, jag hör av mig på söndag… Ska försöka ta ett tåg från centralen vid 15.00… Vet inte hur ofta de går upp mot Tierp?

    • Camilla skriver:

      Sonen kan du ju ej svära dig ifrån. Pappa upp i dag.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu