• Uncategorized 14.08.2009

    Idag när klockan ringde så funderade jag vad det var för fel, det var ju helg tänkte jag. Efter ett tag insåg jag att så inte var fallet utan jag var tvungen att pallra mig upp.
    Maken till smärta i kroppen var det länge sen jag hade, känns som att jag blivit överkörd av en lastbil eller liknande.
    8-10 timmar grävning och annat hemma igår blev lite för mycket men jag hörde att friidrottarna pratar om formtoppning och samma gäller för mig. Då kör man ju supertungt för att sedan lätta på tungden. Såå, om ca 14 dagar kommer jag vara i grym form ;)

    Förhoppningsvis hinner jag gjuta alla plintar ikväll och sen kommer Mats o hjälper mig med stommen till altanen imorgon.

    Så mycket mer än grävning och röjning på tomten har inte hänt de senaste dagarna så det blir ett kort inlägg idag.
    Nu måste jag sluta och gå och ta mig några ipren… Trevlig helg!

    Posted by backen77 @ 08:05

  • 3 Responses

    • Evelina skriver:

      Du kan möjligtvis… bara möjligtvis ha samma träningsvärk som jag har… eller förresten.. nä det kan du inte, för det jag har är det värsta jag någonsin haft :P Härligt att ni börjar få ordning! Skoj! Jag får pallra mig dit nått tag och hälsa på. När jag har lite tid över. :) Är dock ff lite sur över att jag inte blev bjuden till bröllopet, men det går väl över haha jk ;) Hälsa Irina!

    • Tobias skriver:

      Jag förstår det Evve och du ska veta att vi hade ågren över vilka som skulle bjudas. Vi pendlade mellan 40 och 120 gäster och tyvärr var vi tvungen att dra gränsen någonstans. Hoppas att du förlåter oss snart och att vi kanske får bjuda på lite fika eller mat hemma hos oss istället…

    • Evelina skriver:

      Jag förstår Tobias! Det är inte lätt när man har många vänner. :) Men en fika skulle inte vara helt fel. Det kommer bli jättefint med altanen där, vilken utsikt!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu