• Uncategorized 11.08.2009

    Överskriften låter kanske märkligt, men jag är ledig onsdag torsdag så därför har jag fredag idag, sen två dagar ledigt och sen fredag igen. Såna veckor skulle det alltid vara ;)
    Anledningen är att Irina fick ledigt mitt i veckan eftersom hon ska jobba hela helgen. Vi hade tänkt åka iväg två dagar men bestämde oss för att rensa upp hemma och att jag kan gräva hålen för plintarna till altanen. Igår kväll sågade jag ner nästan all syrén buske som ska bort för altanbygget. Det blev typ tre släpkärror med buskar och ikväll ska det mängdas innan jag börjar gräva. Till helgen sen så kommer kompis Mats och börja resa sommen och sen är det bara trallen kvar. Längtar så otroligt efter att få den klar, då är det mesta stora klart på huset.

    Jag pratade idag med sportchefen i Vingåkers volleybollklubb och just då kände jag hur skönt det är att tagit beslutet att inte vara med i klubben längre är. Eller åtminstone att inte behöva ringa runt och jaga spelare hela sommaren som man gjort de senaste fem åren. Jag har dock lovat att se till att det finns lag till elitcupen som går av stapeln 26-27 september i Tierp, det går väl så där eftersom det inte är speciellt många klubbar som planerar så långt i förväg. Det brukar dock alltid lösa sig och jag både tror och hoppas på det i år igen. Tre lag har anmält intresse i alla fall och då blir det en cup även detta år.

    Nej nu ska jag köra vidare de sista timmarna inför freda… nej tisdagskvällens jobb…

    Posted by backen77 @ 12:42

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu