• Uncategorized 30.07.2009

    Förde över lite bilder från sommaren nyss och hittade lite bilder från det nya badet i Tierp.
    Eller rättare sagt utanför Tierp. Det är efter sprängningarna som dom gjorde i samband med bygget av E4:an som detta kom fram. Just nu är det mellan 2 och 16 meter djupt och om två år ska det ha ökat med 10 meter. Då ska det även finnas en liten sandstrand och gräsytor att vara på. Klart värt ett besök om man är badsugen och inte är rädd för kallare vatten än 22 grader.
    nyabadet2nyabadet1

     

     

     

     

     

     

    Igår hämtade jag min och Irinas nya säng. Eller ny ska jag väl inte säga, vi köpte den på Blocket men för oss är den ju ny. Det blev en HOPEN från IKEA och blev riktigt bra i sovrummet. Nu är både klädkammare och själva sovrummet klart och man kan snart njuta av vårat hus igen…
    nya-sangen

     

     

     

     

     

     

    Har ju även lovat bild på själva klädkammaren med skjutdörrarna. Lite svårt att se för er kanske men jag gör ett försök. Annars så får ni komma förbi och titta live istället ;)
    skjutdorrar

     

     

     

     

     

     

    Nä, nu ska jag jobba igen och ikväll ska jag på whiskeyträff i Tierp. Vi ska försöka starta en whiskeyklubb där alla får ta med sig en liten del själv varje gång.
    Simma lugnt!

    Posted by backen77 @ 09:42

  • One Response

    • ngeln skriver:

      Wiiihaaa whiskeyklubb jaaaag meeeed…. ;) nä då då blev det bara rökigt å tjärigt och klarar väl inte ni tunnisar av. Ser jättefint ut på 311:an kommer med all säkerhet ut och kollar alla tapetskarvar å limfläckar hmm. Nä då e bara avundsjuk eftersom vi kommer få bo i tält i vinter, ha det kramen :)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu