• Uncategorized 29.07.2009

    Igår hade jag en super trevlig kväll i Hedesunda! Eller det var nog egentligen ännu värre, det var i skogen en bit utanför Hedesunda. Då kanske ni förstår hur långt från civilisation jag var…
    Mattias på jobbet har en årlig fest hemma hos sig där vi äter, skojar och sen far till Ön för dans. Nu gick min skjuts (pappa) hem strax före kl 22 så det blev tack o lov en tidig kväll. Mattias har en lada där han uppe på skullen har byggt en bar och lite annat mysigt. Där satt vi och njöt hela kvällen med god mat och dricka. En intressant diskussion dök upp då Anna (oxå från Hedesunda) sa att man skulle åka fram till byn om man åker till själva centrala Hedesunda, ja jag vet att det inte är centralt med Hedesunda men ni förstår nog. Om man ska åka till Ön så heter det upp på Ön. Jag vet inte men jag åker ALLTID till något när jag åker. Varken upp, ner, hit, dit eller fram… dom e bra konstiga där ute i skogen!
    Vi gick en tipspromenad också, det var frågor som tex när öppnades Uddevallas badhus och när införde man lediga lördagar. Då förstår ni åldern på frågorna och den enda som var i rätt ålder var min far som fick 10 av 12 rätt. Själv kom jag tvåa på 8 rätt, vilket jag är så nöjd med. Jag gissade på 8 frågor och kunde 4. De 8 jag gissade på var dom jag hade rätt på…;)
    Här är en bild av baren hos Mattias förresten.
    Mattias bar i Hedesunda

     

     

     

     

     

    Mattias har även vissa problem, han har typ ALLT man behöver som kille. 2 skotrar, en åkgräsklippare, en fyrhjuling, en styrpulpet båt, en traktor och 2 mopeder. Jag fick prova fyrhjulingen tyvärr. Det var en 300cc och nu måste jag nog köpa en oxå. Shit vad skoj det var!

    Nä, jag får väl lägga pengarna på en altan hemma istället, men skoj hade det varit!

    Posted by backen77 @ 09:48

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu