• Uncategorized 28.07.2009

    Ja nu kanske inte Sverige är ett land som är så överlägsna i sport som det där lät, men idag måste vi ju få vara lite stolta över våra superstjärnor.
    Zlatan Ibrahimovic i kanske världens bästa fotbollsklubb! Så coolt! Tyckte nog inte att det var lika häftigt när Henke var där, även om jag blev imponerad av hans inhopp då också. Nu har man köpt Zlatan för att han är den han är och nu har han chansen att vinna de STORA titlarna i klubbfotboll. Håller tummarna för att du lyckas Zlatan!

    Sen har vi ju våran Sarah Sjöström! Vicket genombrott den tjejen fått. Jag kommer knappt ihåg att hon vann EM eller vad det nu var förra året och nu vinner hon VM OCH sätter världsrekord. Grattis grattis! Nu hoppas jag bara att hon får vara den tonåring hon fortfarande är och att familj, vänner, tränare och framförallt media låter henne vara den hon är och allt vad det innebär som tonåring. Nu lät jag som typ 100 år och sjukt världsvan vilket jag inte är… eller åtminstone inte 100år, än! ;) Nej jag är inte så världsvan heller men lite sunt förnuft har jag fått från mina föräldrar i alla fall och jag har ju växt upp och sett Johan Holmqvist bli den han är idag med hockey på de stora scenerna och en hel del pengar. Det som är roligt med honom är att han fortfarande är ”min” Johan med båda fötterna på jorden. Hoppas bara att alla låter Sarah också få göra det.

    Ikväll ska jag till Hedesunda av alla ställen i Sverige. Det är fest hos Mattias på jobbet och sen åker de som vill till den berömda ÖN för dans till Arvingarna, Date och Svenne Rubins. Samåker med papsen så det blir nog bara mat och så hemma hos Mattias, det är ju trots allt jobb imorgon och jag är ju sjukt plikttrogen…

    Posted by backen77 @ 12:49

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu