• Uncategorized 22.07.2009

    Nu är halva veckan avklarad. Är nämligen ledig på fredag, orkar ju inte jobba full vecka direkt ;)

    I morse hörde jag en diskution om fartkameror på radio. Om dom är bra eller inte…
    Självklart bidrar dom med att sänka hastigheterna, men jag tror att de flesta bromsar ner vid just kameran och sen ökar igen, vilket då inte är miljövänligt. Själv hatar jag dom men det är väl för att jag kör lite för fort själv, nu har jag blivit lugnare på gasen sen vi fick barnen och ska väl inte direkt behöva bli av med kortet i alla fall.
    Nej nu ska jag sticka ut hakan här, förväntar mig en massa kommentarer efter detta…
    Satsa de största pengarna på att få dit dom som är alkohol- eller drogpåverkade bakom ratten istället. Enligt mig är det dom som är farligast på vägen. För det andra borde man istället för att fota dom som kör för fort sätta dit dom som kör 10-15km UNDER hastigheten. Där har du ett verkligt störningsmoment i trafiken och det om något bidrar till att många bilförare gör helt idiotiska omkörningar. Så, nu är jag klar och nu kan börja kasta tillbaka skit/kommentarer/medhåll!

    Igår kväll satte jag dit de sista listerna så nu är det klart. Mamma o Irina planerade klädkammaren (jag var tvungen att lägga mig i så det blev nån ordning). På fredag är tanken att vi ska köpa inredningen och då även flytta ner våra möbler dit.

    Hörde att Svennis fått nytt jobb. Han har skrivit på för division 4 klubben Notts County i England. Denna gång är det inte som manager utan han skulle ansvara för utveckling för unga och kontrakten. Kan ju inte vara för pengarna denna gång i alla fall.

    Posted by backen77 @ 08:08

  • 5 Responses

    • Martin skriver:

      Tjenare!!

      Hur är läget där nere? Tänkte ev titta förbi söndag (vecka 34) till måndag, hur ser det ut för er då?

      Håller med dig ang att det är viktigast att få fast dem som kör påverkade!!!

      /Martin

    • Syster Yster !! skriver:

      Wiiihaaa !! Thats my brother ;) på dom bara, kunde inte sagt det bättre själv…. Död åt pottsorkarna hehehe.
      Tänk på det bara och varna inte varann för hastighetskontroller med blinkningar, e hon dum eller tänker alla nu ….. Men…… (Tony Irving och jag) tänk på att man även kan sätta dit alkohol och narkotika påverkade i dom kollerna, då slipper ju dom undan för att vi hastighetsvarnar varann…. Ett litet höjt finger bara. Nä kraaama varandra i trafiken, ska hon säga tänker brorsan, hon som åkt för fortkörning två gånger det senaste året ….

    • Tobias skriver:

      Hello kompis! Trodde att du gått under ytan…
      Det funkar bra för mig/oss med sön V34 om du vill komma. Vi har inget planerat i nuläget. Hör av dig så snart du vet om du kommer eller inte.

    • Tobias skriver:

      Ha ha ha, jag säger inget syster!
      Fortkörning kan alla torska på och jag har väl förmodligen samma humör som dig i trafiken. Vi har väl ärvt efter vår fader…eller?

    • Syster/svägerska skriver:

      Häpp häpp, mitt humör är av den lugna sorten när jag sitter bakom ratten, tänk dej för vad du säger folk måste ju fotsättningsvis våga ringa 112 ;) ;););)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu