• Uncategorized 21.07.2009

    Ja då sitter man här på kontoret igen. Känns ganska bra faktiskt trots att det är segt på morgonen.
    Det bästa är ju att man får lite ordning på tiderna igen, med allt vad det innebär. Helt otroligt men barnen har inte varit helt döda på morgonen så här långt, dock somnade dom väldigt tidigt igår.

    Jag är sååå nöjd med utbyggnaden just nu. Har löst hur man ska kapa hålkärlslisten i taket 45grader. Det tog bara 67 hårstrån, sjukt många svordomar och ca 15 felkapningar ;)
    Ikväll ska jag köpa lite mer av den och sen så är det listat o klart i taket. Måste hitta på nån bra lösning på foder runt badrumsdörren bara innan alla socklar sitter där dom ska också. Ikväll kommer mamma och planerar planlösning inne i klädkammaren, hon är grym på utrymmes planering! Jag har en fru hemma som varit på väg ner med sängen och så i flera dagar så nu måste det nog bli klart innan vi har slagsmål hemma…

    På lördag morgon så åker familjen tillsammans med min mor o far till Stockholm. Har inte varit där på länge nu och så hittade vi en ledig helg och då var det bara att slå till. Ska bara strosa runt lite och äta lite gott. Sen blir det en vända in på Gröna Lund också. Har gjort en deal med Johannes att om han är snäll mot oss och sin syster HELA veckan så ska han få åka karuseller på lördag. Hmm, undrar om han klarar det.

    Nej nu ska jag jobba lite igen, ha det bra där ute

    Posted by backen77 @ 09:35

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu