• Uncategorized 11.07.2009

    Hej!

    Igår kom jag, Irina och Fanny hem igen. Johannes blev kvar en vecka hos mormor och morfar såklart.
    Vi fick våra fina bilder från fotografen igår, riktigt fina blev dom. Nu ska det ”bara” bestämmas ilka bilder vi vill ha i albumet.

    Har fört över typ 250 bilder från bröllopsresan och massa annat och ska försöka sammanställa dom ikväll så lägger jag ut om bröllopsresan efter det.

    Tänkte dock rapportera min golfsommar som tills för en vecka sedan var obefintlig. När vi var borta nu så fick jag en runda på Sollerön tillsammans med min far. Den gick verkligen skitdåligt. Bara 18 poäng på 18 hål, där man egentligen för er som inte är golfare ska ha 36. Dock kändes det som det fanns mer att ge tack o lov. Dagen efter ringde Irina kusins man och frågade om jag ville spela tävling med honom på måndagen. Självklart sa jag och med lite extra tur så höll sig regnet borta i Arboga och tävlingen gick skapligt. Vi fick ihop just 36 poäng i tävlingen vilket gav en slutlig 16 plats av 90 lag. Detta var på måndagen, på tisdagen sen var det ytterligare en tävling i Arboga, en par tävling som heter scramble. Där slår båda spelarna ett slag i var från varje plats, alltså man har två chanser vid varje slag. Här startade vi grymt och hade tätkänning. Tyvärr rasade min partners spel totalt sista nio hålen och jag är inte tillräckligt bra för att hålla ihop det. Det slutade med 71,5 slag netta efter att man dragit bort vårat handikapp. Detta vet jag inte vad det gav för plats men dom vann på 61,2 slag netto så det kan inte blivit någon bra placering.
    Just nu har jag svårt att gå rakt, ryggen fixade inte tre rundor på 5 dagar… :(

    Idag jobbar Irina så det är bara jag och Fanny hemma. Jag tror att vi ska ta en tur på cykeln efter vi ätit frukost.

    Ha et bra där ute så kommer det inom kort bilder och så från bröllopsresan.

    PS. Ni som inte skickat kort från bröllopet får gärna göra det…

    Posted by backen77 @ 09:51

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu