• Uncategorized 29.06.2009

    Hej igen!

    Nu är jag och min fru, gud så annorlunda det kändes att skriva, tillbaka i verkligheten igen. En helt underbar vecka på Kreta har vi haft, men den tänkte jag återkomma till i ett senare inlägg med lite bilder och så.

    Nu tänkte jag berätta om känslorna på bröllopsdagen och sen berätta vilka underbart fina gåvor vi fick.

    Morgonen började med regn, såklart, en stadig frukost måste man ju också ha. Sen åkte jag och Joakim till Hemköp och inhandlade lite varor. När vi kom hem så stod det ett glas champagne och väntade på mig och sen for Irina iväg på håruppsättningen. Jocke och jag åkte sen till Österby och hämtade bröllopstårtan, fortfarande så kändes det oväntat lugnt. Ett pirr kom just när vi kom in i caféet och det var typ sex före oss i kön och jag kände lite tidsnöd. När vi kom hem så plockade jag ihop mina grejer och tog med mig Irinas bror Thimmy hem till mina föräldrar för att göra oss iordning och sen hämta Irina hemma hos frisören Emma. När vi kom dit var inte Irina riktigt klar men efter ett litet tag så kom hon ner från övervåningen. För att ge er en bild så kändes det precis som en film där den blivande frun glider ner från en trappa och mannen tappar andan. Jag fick nog en tår i ögat tror jag för hon var otroligt vacker. Thimmy frågade vart Emma gjort av hans syster…
    Sen satte vi oss i bilen och for till Strömsberg där vi skulle ta foton. Det hade precis slutat regna så det kändes bra och de bilder vi sett är riktigt fina. Här kände vi oss fortfarande oförskämt lugna.
    Det gick lite fortare än vi tänkt oss så vi åkte hem till mina föräldrar för att kissa en sista gång och samla oss lite. När vi satte oss i bilen kom suget i magen hos oss båda och det kändes att nu var det verkligen allvar.
    Framme vid kyrkan så mötte prästen upp och vi steg in i vapenkammaren. Nu hade jag lite svårt att vara lugn och ville bara in o få det gjort. Just när klockarna började spela så tittade vi på varandra och jag tror att båda tänkte, nu jäklar kör vi…
    Gången fram kändes oändlig och jag började med att titta på folk men bestämde mig snabbt för att titta rakt på prästen. De flesta hade tårar i ögonen och jag kände mig trots allt ganska lugn och ville inte bli sentimental just då.
    Sen fortsatte allt i en hiskelig takt och jag kommer nog inte ihåg speciellt många tankar från kyrkan mer än när jag såg min svärfar med en näsduk och när jag tittade på min barndomsvän Johan efter cermonin då han teckande åt mig att släppa ner axlarna. När vi väl kom ut på trappan kändes det bara så härligt, går inte riktigt att beskriva känslan. Vi tog en sväng i en bil innan vi kom tillbaka till brudskålen och fick träffa alla våra vänner igen. Nu började kalaset och visst är det något speciellt med en bröllopsfest, men jag har aldrig haft så skoj på en fest tidigare och jag hoppas o tror att alla ni flesta som var med hade det lika skoj.
    Underbart god mat, dricka och en några tal. Många roliga och ett lite mer allvarligt, dock var det det finaste tal jag någonsin hört och att det var min mor som höll det gjorde bara saken mer underbar. Jag tror att alla i lokalen grät av de fina orden hon sa, tack mamma du e underbar.
    Sen var det dags för bröllopsvals och sen brakade festen loss. Vi satte oss i taxi runt 01 och hamnade sedan på Clarion Winn Hotell i Gävle och fick sova i Gevalia sviten.
    Ett fantastiskt dygn var till ända och vi är så otroligt tacksamma mot alla er som varit delaktiga i planeringen och till er som kom och delade dagen med oss.
    Här nedan kommer alla de gåvor som vi fick:
    Bröllopsnatt
    Bröllopsresa
    Maten till bröllopet
    Grill med tillbehör
    Hjalmar revy med middag
    Fryksås hotell med mat och massage
    Bio med middag
    Presentkort på Ticket
    Presentkort på IKEA
    Teater Kvarteret Skatan
    Räkkryssning från Hjälmare docka
    Presentkort Tierps Resebyrå
    Presentkort på att blåsa en glasskål vid Tobo Glasblåseri
    Box Experiense
    Pengar
    Champagne
    Fotoram

    Ett bildkollage kommer även det lite senare.
    Om ni som var på festen missade att få med er skiva till att bränna ner kort på så hör av er så fixar vi det.

    Posted by backen77 @ 21:15

  • 3 Responses

    • Emma skriver:

      Va roligt att läsa om eran dag! Jag var ju iof med nästan hela tiden men det gav mig ändå rysningar när jag läste allt fint du skrivit! KRAM! … och grattis igen!

    • Viktoria skriver:

      Så underbart det låter… du har beskrivit det så bra! Jag sitter här o får en tår i ögat. :-)

    • Evelina skriver:

      Det var jättekul att få läsa om er dag! Det kunde ju inte blivit bättre. Grattis än en gång! Hälsa Irina! Kram

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu