• Uncategorized 15.06.2009

    Nu Mange är detta inget inlägg om korta kjolar eller så. Jag är ledsen att göra dig besviken. Det är ju förresten inga tjejer som kan gå i kort kort ute heller för den delen, det skulle ju bli is på benen på dom då.

    Nej det jag menar är att det bara blir ett kort inlägg idag och en bild på hur klinkersen i hallen ser ut. Ikväll så ska den fogas också och imorgon ska jag försöka hinna tapetsera tillsammans med syster yster.
    Klinkers hallen

     

     

     

     

     

    Ha det bra så kommer det mer närmare midsommar

    Posted by backen77 @ 11:57

  • 5 Responses

    • Martin skriver:

      Ser kanonfint ut!! :-) Återigen har vi gjort liknande val! Men du kommer förstås inte ihåg vad jag hade för golv i hallen?! ;-)

    • Mange skriver:

      fan..jag som trodde det kunde bli ett spännande inlägg för en gångs skull =)

    • Klas skriver:

      Sweeeet! :)

    • Tobias skriver:

      Du som känner mig Mange borde väl veta att det inte är så mycket spännande. Ändå följer du denna blogg slaviskt. Tror att det säger mer om dig än om mig…;)
      Vi ses på fredag!

    • Tobias skriver:

      Martin: Nej jag kommer inte ihåg vad du hade för klinkers. Tror att du bara säger så och sen lägger du dit det vi har för att kunna bevisa det när jag hälsar på. jag kommer förresten upp två veckor i höst, men jag hälsar bara på om du kommer hit i sommar…

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu