• Uncategorized 14.06.2009

    Ja då har semestern börjat, eller egentligen är det väl imorgon den börjar. Som vanligt så är det regn när jag börjar och nu är det till och med hela 9.3 grader ute…Brrr brr
    Irina jobbar hela helgen så jag har barnen själv, hade ju hoppats på skapligt väder så man kunnat vara ute men det sket sig duktigt. Det ska ju bli varmare i veckan o på tisdag såg det ut som vi skulle få sol i Tierp.
    Imorgon har jag förresten massage för min sjukt stela nacken o rygg. Måste verkligen börja träna så man får lite mer muskler o smidighet i kroppen.

    I fredags hade vi personalfest, det var riktigt trevligt fast jag var nykter ;) Det var en tipspromenad där jag lyckades komma tvåa, synd att det bara var pris till ettan. Sen åt vi sill och potatis och till varmrätt var det karré med gratäng och rödvinssås. Jag lyckades hitta lite tzatziki så var jag riktigt nöjd. Sen kom en trubadur och spelade för oss och det var ett jädra drag. Strax efter 22 så tog jag med papsen och åkte hem.

    I eftermiddag hoppas jag att Mats kommer o börjar lägga klinkers i hallen, han har sagt så i alla fall. Ska bli så skönt när det är gjort för då återstår bara tapeter och lite lister i hallen. Barnen är hos dagmamman mån-ons denna vecka så jag hoppas hinna få lite gjort då.

    Gud så duktig jag är som kan få ihop så många rader om egentligen ingenting…

    Ha en bra vecka, hoppas hinna skriva nån gång mer innan bröllopet. Snäla hjälp mig att önska fint väder till midsommar åt oss!

    Posted by backen77 @ 10:03

  • 3 Responses

    • Mange skriver:

      Ja jag ska gå helt klädd i mocka, så det vore väl fan om den sviden ska regna sönder =)

    • Irina skriver:

      Ha ha ha, det skulle jag vilja se. Du e ju lite brun av dig annars med så du kanske passar i det…

    • Tobias skriver:

      Det var inte Irina som skrev så syrligt mannen. Det var jag som inte kom ihåg att ändra namnet. Puss!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu