• Uncategorized 12.06.2009

    Yes! Nu är vårterminen över… Idag jobbar jag sista dagen innan sommaren. Ska bli såå skönt med semester nu. Bara kunna ta dagen som den kommer och sånt där.
    Sen är det ju bara en vecka kvar idag. Ser verkligen fram emot vår stora dag och det är så kul att så många kommer på bröllopet.

    Igår var det däremot en klart sämre dag. Jag hade ju trott att klinkersen i hallen skulle läggas men han som skulle hjälpa oss fick förhinder och kommer på söndage eftermiddag istället. Sånt som händer men det kändes lite jobbigt då vi packat väskor för att bo hemma hos mina föräldrar och så.
    På kvällen tog jag med barnen och hämtade ut min väst som jag beställt till bröllopet. Tyvärr så är det lite tajt, men jag kanske kan kapa något/några kilo till innan nästa vecka. Ska gå in till syaffären i Tierp o fråg aom hon kan lägga ut den. Sen har jag faktiskt lagt undan en väst inne i Gävle men den är inte lika fin.
    Efter vi hade hämtat ut västen så gick jag, Johannes o Fanny till en lekpark. Allt var frid o fröjd och dom gungade och klättrade o åkte rutschkana. Jag fick då ett sms och precis när jag tar upp telefonen hör jag en DUNS och tittar upp och ser Fanny ligga på marken. Jag visste att hon stod uppe på en ställning bara sekunden innan så hon måste ha ramlat ner. Tack o lov så grinade hon direkt och reste sig själv upp. Jag var lite orolig för hjärnskakning men jag tror att hon landade lite halvt på mage och halvt på sida så det var nog inte så farligt. Tack o lov så var det ett tjock lager med grus som underlag vilket ger med sig lite vid fall. Usch vad man kände sig som en dålig far just då men samtidigt kan man ju inte titta på dom hela tiden. Verkar dock som att allt gick bra för hon har inte gnällt något eller spytt o så.

    Ikväll efter jobbet så har vi personalfest. Ska bli kul att avsulta med det innan man går hem. Jag ska köra hem mest pga att jag inte vill gå upp på grund av att ha druckit massa alkohol, men även för att jag förmodligen får min bil idag och då hade varit tvungen att åka hem till Tierp med den och sen ta tåget tillbaka till Gävle.

    Nej, nu ska jag rensa det sista jag har liggandes.

    Trevlig helg på er önskar Tobias”the winner” Backström

    Posted by backen77 @ 10:48

  • One Response

    • Eva skriver:

      Bara du inte blir som en pappa in min sons klass, han satt under ett helt uppträdande som barnen hade (som var så himla bra) och sms:ade det var så hemskt och idag när vi var på skolavslutningen i kyrkan stod han längst bak i kyrkan och PRATADE i telefon, snacka om att vara viktig….och Tobias du är väl den som tar hand om dina barn det vet väl alla.
      Olyckor händer och det kommer hända fler saker som får en att dö av hjärtsnörp =)
      Hoppas allt flyter på nu med renovering och bröllop, Ha en härlig helg nu och vila inför den stora dagen =)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu