• Uncategorized 11.06.2009

    Oj så spännande dygn man har framför sig.
    Ikväll ska klinkersen läggas och imorgon är det sista resultatet i vikttävlingen.
    Golvet är spacklat o klart i hallen nu och ikväll kommer som sagt Mats o lägger plattorna, han kan nog tyvärr inte få dit fogarna men det är ju snart gjort.
    Eftersom det är lite känsligt att gå på golvet de första 12 timmarna så lär vi sova hos mina föräldrar inatt. Lite konstigt att sova hos mamsen igen men det blir säkert mysigt att komma ”hem” igen.

    Igår kväll träffade vi prästen och gick igenom programmet och lite andra detaljer. Hela samtalet började med att hon hade förhör med oss om vilka vi är och varför vi ville gifta oss. Hoppas att jag inte svor eller nåt sånt. Käften gick i ett precis som vanligt ;) Vi fick prova hur vi skulle hålla handen och även testa att gå ner på knä inför böner och sånt. Kändes klart mer påtaligt med bröllop och nästan så att man fick en klump i halsen. SHIT! Jag kommer garanterat få tårar när vi ska avge löftena, men men det är väl så det är när man har såna känslor.

    Igår fick jag frågan om jag ville hänga på fyra andra på jobbet som anmält sig till Vasaloppet nästa år. Jag har faktiskt tänkt tanken förut men jag vet inte om jag vill åka riktigt Vasaloppet. Känns som att man mest får stå still o trängas de första två milen, men det kanske är bra å andra sidan. Jag ska ta mig en funderare över semestern så får vi se om det blir slag i saken eller inte.

    Igår gjorde Sverige en klart bättre match i VM-kvalet. 4-0 seger mot Malta och äntligen fick Zlatan göra mål i landslaget igen. Jag såg bara andra halvlek och då tycker jag att det såg riktigt intressant ut. Safari på vänster backen och bröderna Elm kommer definitivt vara våra stora stjärnor i landslaget i många år framöver. Kul att Marcus Berg fick göra mål också. Något jag däremot blir lite sur på är hur dom uppträder när dom gör mål. Det var bara efter första målet som dom jublade och att Majstorovic knöt näven efter sitt 2-0. Annars så drog man knappt på smilbanden när målen ramlade in. Jag tycker nog att man kan kräva lite mer glädje över mål i landslaget, speciellt från de som inte gjorde just själva målet. Det var ju dessutom på hemmaplan och många fans trotsade regn o kyla. Nej skärpning Sverige, fira med glädje över de mål vi gör, det är ju inte så ofta dom kommer….

    Hittade två schyssta bilder på barnen när dom var på Mc Donalds med dagmamman.

    Johannes äter glass på McDFanny äter glass på McD

    Posted by backen77 @ 11:57

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu