• Uncategorized 10.06.2009

    Just nu kl 06.51 känner jag mig superpigg. Har i och för sig redan varit uppe i 4 timmar…
    Var lite trött när klockan ringde på 02.00 och snoozade lite till kl 02.45 sen åkte jag till min kompis Andreas och kollade på sjätte finalen i Stanley Cup. Tyvärr vann Pittsburg och det blir en sjunde o avgörande match på fredag natt.

    Igår var jag och Irina och kollade in vart vi ska ta bröllopsfotot. Fotografen var också där så nu har vi nog hittat platsen. Det är runt en damm i Strömsberg, precis utanför Tierp, och där finns det många valmöjligheter. Längre ner här ser ni en vinkel plus två andra superfina kort som Håkan Karlson tagit. Vill ni se mer av Håkans helt underbara naturfoton så gå in på denna länk. http://hakansnaturbilder.com/

    Ikväll kommer min kollega Mats och börjar lägga klinkers i hallen och igår satte ”rörisarna” upp handfat, blandare och duschstång. På måndag kopplar dom nog in vattnet på ”riktigt” och sen ska det mesta vara klart för att koppla in strömmen. Nu känns det nära i alla fall.

    Här kommer då de utlovade bilderna som Håkan tagit.
    Möjlig plats för bröllopsfoto
    Tobias & Fanny i StrömsbergFanny med maskros

    Posted by backen77 @ 07:06

  • 2 Responses

    • Viktoria skriver:

      Jo jo… då var du pigg… men jag gissar att idag var det inte lika lätta att kliva upp?? ;-)

      Otroligt fina bilder! Jag längtar redan till att se bröllopsbilderna. Hoppas bara att du inte har svarta ringar under ögonen på dem… ;-)

    • Tobias skriver:

      Nja lite segare var det väl idag men det gick ganska bra. Somnade ganska tidigt igår. Det går att retuschera bilderna om det skiter sig men jag tror att det var en dålig dag bara då när jag skrev min planering. Tror att det är ganska lugnt ändå.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu