• Uncategorized 29.05.2009

    Fasen vad lätt det var att gå upp i morse. Tittade ut och det var klarblå himmel. Såg på nyheterna och det skulle bli 25 grader o sol hela helgen. Gud vad bra man mår då.
    Sen kollade jag vikten inför redovisningen och det var också skoj.
    Resultat med två veckor kvar:
    Klotet: -9%
    Michelin: -8.8%
    Nu är det som sagt bara två veckor kvar av tävlingen som avslutas söndag den 14 juni. Det skiljer numera bara 0.2% mellan de båda och utgången kan bli hur spännande som helst. Klotet kommer bege sig på träningsläger till Turkiet för att lura till sig vinsten, men Michelin har säkert ett ess i rockärmen.

    Igår så var familjen till Gävle och inhandlade lite mer saker till bröllopet. Hittade till slut både skor till Fanny och en slips till Johannes. Shit vad svårt det är att hitta rosa slips till en kille. Behöver ni en senare så kan ni få våran. Det börjar verkligen kännas att det är nära tilll dagen D nu, många pratar om det och vi har fullt upp med det sista vi kan göra.

    Nej nu ska jag jobba lite och sen bär det av hemåt till värmen. Trevlig helg på er alla!

    Posted by backen77 @ 08:36

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu