• Uncategorized 28.05.2009

    Kom hem från jobbet igår och hade en lugn kväll framför mig.  Irina åkte o handlade lite och jag duschade Fanny och la henne i säng. Satte fart med Johannes så att jag skulle hinna klart med läggning till fobollen började. Det gick bra och jag bänkade mig i soffan och tänkte nu jäklar.
    Fasen vad besviken jag blev, hände ju nästan ingenting i matchen och maken till massa felpassningar har jag inte varit med om. Barcelona vann klart rättvist då United spelade sämre och mer krampaktigt än någonsin. Martin skrev att klart man håller på Barcelona men jag gjorde inte det. Håller på Barcelona i Spanien men Manchester United smäller högre i cuperna. Här nedan kommer mina favoritlag i respektive liga: ( rankingen i vilken ordning om de möts )
    Sverige: IFK Göteborg
    Italien: Milan
    England: Manchester United
    Spanien: Barcelona
    Tyskland: Bayern München
    Holland: Ajax
    Portugal: Benfica
    Scotland: Celtic
    Danmark: Bröndby
    Norge: Rosenborg

    Imorgon är det äntligen fredag igen och dags för lite jobb i helgen. Ska sätta taklisterna och förhoppningsvis kunna hitta hur jag lägger ut bilder här. Sen kommer motorsågen så till veckan blir det till att såga upp väggen in i det gamla.

    Imorgon är det redovisning i tävlingen igen. Känns INTE som en bra vecka så tyvärr har jag nog halkat efter igen, men det är väl bara att hänga i så får vi se hur långt det räcker. Just nu är det största målet att komma i kavajen till bröllopet och sen kan man hoppas på seger i tävlingen som bonus, och nej det är ingen ursäkt om jag skulle förlora. Då har du vunnit nästan regelrätt och jag kommer gratulera dig. Med nästan menar jag ditt himla nutrilett ätande som gjort att man halkat efter från början men du ska nog få se…

    Idag kom drickat till bröllopsfesten förresten. Shit vad mycket det blev, undrar om någon kommer komma ihåg den dagen efter. Får kanske låta bli att ta fram allt…

    Vi hörs imorgon!

    Posted by backen77 @ 12:07

  • 3 Responses

    • Putte skriver:

      Ursäkter, ursäkter…… Jaja, det va ju väntat…!!!! Men jag ska ge dig hopp !
      Åker till Turkiet på lördag och blir borta en vecka, skapligt handikapp jag lämnar till dig där då !!!!!!!! Finns inte Nutrilett i Turkiet och jag kan ju inte löpa/jogga min runda då den inte finns där… :-)
      Snacka om att jag bjuder på en straffspark !

    • Tobias skriver:

      Oj oj oj, du kommer ju sitta med dunjacka och pälsmössa för att svettas ur dig några kilo extra under veckan. Grymma promenad stråk i Turkiet efter stranderna. Det här med att få åka iväg på extra hårt träningsläger ingick INTE i tävlingsreglerna. Det luktar bestraffning tycker jag.
      Vart ska ni förresten?

    • Mange skriver:

      Kan ALDRIG bli för mycket sprit i en bar.
      Ta du fram allt så ska jag visa dig hur man bäst leker ”gömma alkoholen” =)
      Tänk på att Andy också kommer, så hur mycket du än köpt, så är det nog snålt tilltaget.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu