• Uncategorized 16.05.2009

    Idag har det varit en grymt bra dag.
    Började med att göra klart grundtapeten i sovrummet. Gick sen vidare med fonden. Till slut blev det klart, trots sån där j-la mönsterpassning. Riktigt snyggt om jag får säga det själv. Detta var första gången jag tapetserade, och ja Irina, du har varit med och hjälpt till jättebra! Ska försöka ladda över bilder imorgon så får ni se hur det blev.
    Jesper kom hit och kopplade ihop vattnet som ska in i värmepumpen också, plus att vi fick dit duschväggen. Kommer bild på den med imorgon.

    Svärmor har också kämpat idag. Hon har rensat tistlar och donat med lite av allt. Vi grillade hamburgare till lunch och kycklingspett till middag. För mig spelar det ingen roll vad som ligger på grillen, jag gillar allt där.

    Nu ska jag ta en titt på eurovision och se förnedringen, inget ont om Marlena, men som jag sagt tidigare så har vi för få länder vi är vänner med för att vinna med detta röstningssystem.

    Sov gott nu!

    Posted by backen77 @ 20:41

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu