• Uncategorized 29.04.2009

    Tillbaka hemma i verkligheten igen, riktigt skönt måste jag säga.
    Halva badrummet var kaklat när jag kom hem så nu händer det grejer. Ikväll kommer Klas och hjälper mig att sätta i dörrarna och sen ska det spacklas i sovrummet.

    I måndags firade jag o Irina 9år tillsammans och 8år som förlovade. Det går fort i hockey som någon kommentator en gång sa. Jag hade budat blommor hem till min sambo, men själv räknade jag inte med något eftersom jag inte var hemma. Hon överraskade mig totalt med att skickat en present med Martin som jag var ut och åt med på kvällen. Tack så mycket Irina, du e underbar!

    Nej nu lär jag sätta fart. Ska jobba lite hemifrån idag och sen på lunchen ska jag fixa Irinas bil. Den ska besiktas i eftermiddag.

    Posted by backen77 @ 07:00

  • 3 Responses

    • Viktoria skriver:

      Asch så synd. Jag missade dig när du for i går! Ingen kram fick jag… :-(

      Hoppas du får en underbart skön Valborg nu tillsammans med de goa barnen och den underbara fästmön. :-) Jag ska ha det skönt i Turkiet har jag tänkt…

      Skickar en cyber-KRAM istället för en riktig

    • Bantar Björn skriver:

      Ja det blev lite snabbt avslut. Chansade på att jag skulle få komma ett tidigare tåg men det gick inte. Skulle inte du åka igår kväll?
      Kom ihåg att gå till Marias butik och hälsa från Tobias, Irina o Johannes i Tierp.

    • Martin skriver:

      Tack för besöket! Var som vanligt skoj att träffas! Middag och lite hockey på Allstars med dig och Danne var kanon! Det får vi göra om! Nu väntar jag spänt på lite bilder på badrummet! Säkert något dyrt kakel?! Kapitalisten! ;-)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu