• Uncategorized 26.04.2009

    Godmorgon alla morgon pigga där ute. Blir ju jädrigt fel om ni läser det ikväll eller så men för mig är det morgon. Johannes o Fanny sov i alla fall till klockan 7 idag så lite sovmorgon blev det.
    Igår var det ju kalas för Johannes. Hans stora dag hade ju kommit. Det blev dock inget med kaffe o whiskey, åtminstone inte för honom :) . Han verkade dock supernöjd med alla presenter så jag tackar från honom till er som grattat på ett eller annat sätt.
    Måste faktiskt säga att jag är nöjd med min gårdag också, lyckades reda ut allt  med kalaset och så utan att Irina var hemma. Städade, tvättade och förberedde mat. Plus att jag blåste upp säkert 30 ballonger…

    Nu ska jag alldeles strax packa väskan för att resa upp till Luleå för sista omgången av utbildningen. Ska bli skoj faktiskt, extra skoj för jag flyger tidigare så jag hinner träffa Martin och hans son Viggo.

    Hoppas att värmen kan hålla i sig nu här hemma så man slipper skrapa rutorna något mer. Har ju varit en helt underbar helg med sol och sommarvärme.

    Imorgon kommer förresten kakelfirman och börjar med badrummet. Är såååå nyfiken på hur det blir, men det löser sig,tror att vi valt rätt färger och så.

    Nej nu lär jag börja packa. Vi ses och hörs.

    Posted by backen77 @ 07:01

  • One Response

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu