• Uncategorized 24.04.2009

    Igår var det en bra kväll. Jag och Jesper la klart all golvvärme så nu är det helt färdigt. När han åkte hem kunde jag sätta igen de sista väggen med skivor och gips. Känns riktigt skönt att kunna börja spackla och även lägga in golv i rummen nu och på måndag börjar kakelfirman med att göra badrummet. Är så nyfiken på att se hur det blir i verkligheten.
    Igår beställde vi innerdörrarna, de kommer i nästa vecka. Det händer grejer nu och jag hoppas kunne lägga ut lite bilder snart men för er så syns det nog inte så mycket just nu…

    Imorgon är det en riktigt STOR dag. Johannes fyller 5 år. Han har sedan två år tillbaka pratat om dagen då han fyller 5. Då ska han sitta ner och dricka kaffe och whiskey med mig. Sen ska han börja jobba i Gävle för att tjäna pengar som han ska spara i sin STORA spargris. Lite konstigt känns det för nu märks det att han verkligen börjar bli en stor kille och ingen litet barn längre. Han kan komma o sätta sig och fråga om vi ska prata lite… visst det blir inte direkt vuxen snack, men bara grejen känns lite häftigt.

    Igår fick tävlingsledningen reda på att Klotet varit och scoutat Michelin hemma hos honom. Han har vid två tillfällen varit på ”vänlighets besök” som han kallar det men tävlingsledningen tror att Klotet egentligen bara vill sätta käppar i hjulet för Michelin och att den egentligen orsaken är att han börjar känna sig hotad.
    Tävlingsledningen låter även hälsa via sin hemsida att Klotet klarar sig denna gång, men att om det framkommer att Klotet haft kamera eller någon inspelningsapparat med sig så kommer teamet straffas.
    Michelin som är en hedersvärd människa hälsar - Han får gärna komma på besök, jag är den jag är och tycker om besök hemma hos mig. Jag hade hoppats kunna få bjuda Klotet på en kopp kaffe.
    Klotet hälsar att han inte har några kommentarer till detta.

    Trevlig helg på er alla där ute

    Posted by backen77 @ 06:46

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu