• Uncategorized 22.04.2009

    Hej mina vänner!

    Det var några dagar sedan jag skrev här men jag måste ursäkta mig med att jag har haft fullt upp från morgon till kväll ett tag.

    I fredags åkte jag hem från ett helt underbart Göteborg till Arboga. På tåger lutade jag mig tillbaka med min dator och skulle kolla på film. Jag hade bokat en förstaklass biljett och tänkte att det här blir bra. Efter en timme av filmen gått så tänkte jag att det kanske var bäst att koppla in strömkabeln så att man inte kör slut på batteri. Då inser jag att på detta ålderdomliga tåg jag åkte och trots att jag satt i första klass så fanns det inget uttag. Tror ni att jag hann kolla klart på filmen då? Nej såklart INTE. Den bröts ca 15 minuter innan den var slut och jag fick vackert vänta tills jag kom hem igen.

    På lördagen klev jag upp kl 7 för att packa min väska o åka ner på stan i Arboga. Där mötte jag upp några kompisar för att sen ta oss vidare och kidnappa Jocke som ska gifta sig i början av maj. Han blev rtt paff när 10 killar stormade in i köket och bad om att få lite kaffe på morgonkvisten ;)
    Sen fortsatte dagen med klättring upp för en 15 meter hög vägg, tävling med fyrhjulingar, kanottävling där vi körde 2 o 2 medans Jocke fick sitta själv och med en 5L dunk full med sten på släp, det märkte han inte förrän efter ca 30 meter. Sen utmanade två kompisar honom i triathlon och efter det var det bastu och badning i tunna. Jag skippade det sista då jag hade feber så jag hamnade med ölen framför grillen istället. När alla var klara så var det middag och Jocke fick sedan sjunga lite karaoke som vi självklart spelade in :) En fullspäckad dag med mycket tok, jag tror dock att han uppskattade dagen. Här nedan kommer även en bild på den vackra Helga som vi kallade honom hela dagen. Han hade nämligen en uppblåsbar dräkt som såg ut som en Bayersk kvinna :)

    jockesvensexa.JPG

    Måndag och tisdag har jag sedan haft fullt upp med utbildning i Gävle och igår kom min far förbi och vi fräste de sista spåren i golvet för att idag kunna lägga golvvärmen.
    Nu känns det verkligen som att vi börjar närma oss slutet och det mesta som återstår är lite finlir nu.

    Angående vikttävlingen så har Michelin meddelat att han pga familjeskäl missat att väga in sig i fredags. Tävlingsnämden har beslutat att inte bestraffa honom denna gång, men en varning fick han och upprepas det så kommer han att få avdrag på sin minskning. Nästa färdiga resultat komer alltså till helgen istället. Klotets stall meddelar dock stark form och Klotet har till och med setts förflyttande UTAN hjälpmedel av bil eller cykel. -Han ser mycket stark ut och vi har stora segerförhoppningar, meddelar Team chefen Grodan Boll.
    Michelins team chef, Bantar Björn, kontrar med -Jag är inte orolig, Michelin har visat starkt psyke tidigare och vi tror fortfarande på honom. Grodan Boll kommer att få äta upp sina kommentarer i slutändan.

    Ja ni ser, den som följer med här kommer få en spännande upplösning i juni månad.

    Posted by backen77 @ 13:19

  • 3 Responses

    • Putte skriver:

      Hrmmm…. Stall Klotet låter meddela att team Michelin faktiskt struntat i viktredovisningen 2 veckor i rad……..!!!!!!!!!!!!!!!!!! En stor protest med hela sverige bakom är inlämnad till tävlingsledningen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Mange skriver:

      Tack för den uppdateringen…verkar ju bara vara mygel och rackarspel i denna tävling…skäms på er.

    • Bantar Björn skriver:

      Det där är elakt förtal. Att ni inte Team Klotet med Grodan Boll i spetsen klarar av att hantera sms eller andra informationskanaler kan inte belastas Team Michelin. Förra veckan kom resultat från Michelin men rädslan väcktes direkt hos motståndarna och det kan INTE enligt regelverket vändas mot Team Michelin.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu