• Uncategorized 15.04.2009

    Då var man på plats i Göteborg och imorgon är det dags för min första utbildning. Känner mig klart nervös men det släpper förhoppningsvis till imorgon. Har varit ute o gått i Mölndal där jag bor, tyvärr skittråkigt väder, men en promenad är alltid en promenad.

    Idag har vi besök av min far och Jesper som ska försöka få iordning på de sista rören och kanske även hinna börja med golvvärmen. Är så nyfiken och skulle gärna ta på mig blåstället, men men, kanske är bra med ett break ibland också.

    Har väl egentligen inte hänt så mycket spännande sedan sist så dte blir ett lite segt inlägg. Ska försöka be min sambo skicka över några bilder så jag kan stilla Martins sinne ;)

    Någon som förresten har lite jävlaranamma över? Skulle behöva lite till vikttävlingen. Går skit dåligt just nu och jag äter inte rätt helt enkelt. Påsken förstörde det mesta så nu blir det tufft som sjutton för att komma tillbaka igen.

    Ja ja, som sagt inget spännande men dock ett livstecken från sveriges framsida, det är faktiskt så. Helt underbart fint i Göteborg.

    Posted by backen77 @ 19:11

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu