• Uncategorized 14.04.2009

    Ett stort grattis på födelsedagen till dig Irina! Vad du än säger så är vi lika gamla nu igen, man räknar ÅR och INTE dagar som du tror. ;)

    Grattis även till Klotet som kör stenhård bantning och tagit en klar ledning i vikttävlingen. -4.6% hittills medans Michelin bara har tappat 3.0%. Dock så har ju Klotet kört den hårda linjen med Nutrilett så det kan bli tufft här snart när grillarna börjar tändas runt om hos grannarna, en saftig köttbit med god sås och pommes. Mmm, det du Klotet, nu blir du sugen va?

    I helgen har vi varit ute mest hela tiden. Fredag-söndag hade vi strålande väder och i lördags var det nog närmare 20 grader hemma. Helt underbart. Jag har städat förrådet, bytt däck på båda bilarna, satt upp en vägg på uteplatsen, gipsat alla väggarna på utbyggnaden och börjat sätta i smygarna på insidan. Om nu bara rörmokarna kunde komma och dra den sista värmen och lägga golvvärmen så kan kakelfirman komma och göra sitt jobb. Jag ska försöka lägga in några bilder från hur vi har det just nu, förstår att du e nyfiken Martin ;) Dock kommer du väl kalla mig kapitalist igen då vi satte in Humid Board i badrummet, men det tar jag….

    Imorgon far jag ner till Göteborg för utbildning i det nya systemet, känns faktiskt lite nervöst tyvärr. Men när man väl står där så glappar väl kkäften igen så det löser sig nog. Sen tar jag tåger till Arboga på fredag och grattar lite släkt där innan jag åter kommer hem.

    Hörde en riktig dissning i torsdags förresten. OBS! Ta inte efter detta…

    Efter en natt på stan så hamnade dom hemma hos henne och han sov över. Detta är morgonen efter:
    Hon: Ringer du mig sen eller?
    Han: Ja, det kan jag väl
    Hon: Men vet du vad jag heter då?
    Han: Ja det står väl på dörren när jag går….

    Idag är det Tiburtius som har namnsdag, vet ni vad det innebär?
    Jo, att alla björnar går ur ide. Björnen hemma hos oss har väl tappat klockan och gick tidigare men håll utkik för idag knallar dom ut ur sina hem.

    Trevlig vecka på er alla!

    Posted by backen77 @ 07:36

  • 2 Responses

    • Martin skriver:

      haha… Japp, jag är nyfiken!! :-) Å, ja Du ÄR kapitalist!! ;-)

    • Putte skriver:

      Ha! Vad är en fläskfilé, potatisgratäng och rödvinssås mot en slurk Nutrilett….!!!!
      Potatisgratäng är ju alldeles tråkig… dötrist och….. och….. alldeles underbar !!!!
      Men tro inte för en sekund att jag faller för det i denna kamp..!
      I krig och bantning prövas mannen !!
      (man skulle ju kunna lägga till ” i ett förhållande” där också.. )

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu