• Uncategorized 30.03.2009

    Då var det dags för första arbetsdagen i sommartid. Usch så jobbigt det var att gå upp imorse. Kändes verkligen att man fick en timme mindre än vanligt, för inte var man så smart att man la sig en timme tidigare igår, nej då. Trodde att barnen skulle vara som slakt idag, dom somnade nog inte förrän klockan 21 igår, men icke då. Båda var som solstrålar så det var skönt.

    I helgen hade jag bygghelg och fasen vad bra det gått. Alla väggar är uppe nu och kan bara rörmokarna komma och dra in det sista rören i väggarna så kan jag slå igen dom också. Sen ska det gipsas och läggas golvvärme innan kaklingsfirman kan komma. Börjar verkligen se slutet nu. Här nedan kommer tre bilder på hur det ser ut. Lite svårt att få någon bra vinkel men jag hoppas att ni ser ändå.
    hallen.JPG   badrum.JPG   sovrum.JPG
    Hörde idag på radion att hon LO ordföranden Vanja är lite sur för att dom betalat ut lite för mycket pengar. Det var ju bara 20 miljoner för mycket! Men hallå, hur kan man sitta med i en styrelse som hon och även vara ordförande och inte ha bätre koll. Hon säger att hon känner sig vilseledd och förd bakom ljuset! Oj vilket förtroende man får för LO nu om hon inte kan klara av att förstå en så nätt summa som 20 MILJONER!

    Har förresten börjat läsa en bok om konflikter. Den heter Konflikter som lösningar. Väldigt intressant sätt att se på en konflikt han har. Har glömt namnet på han som skrivit boken men han håller på med Aikido (kampsporten) och där ska man ta ner sin motståndare utan att skada, vilket detta syn på konfliter också belyser. Här kommer några tänkvärda ord från boken.

    En konflikt är INTE negativ, den bara är.
    Konflikter handlar inte om en tävling man ska vinna eller förlora.

    Ha en trevlig vecka alla där ute!

    Posted by backen77 @ 07:04

  • 6 Responses

    • Martin skriver:

      Ja, nu börjar man se hur det kommer bli! Skoj!! Å, OSB-skivor använder han!! Kapitalist!! ;-)

    • Tobias skriver:

      Kapitalist!? Vill ju bara göra ett ordentligt jobb.

    • Emma skriver:

      Å va bra det blir!!!! Måste komma upp å kolla någon dag!!!!

    • Martin skriver:

      haha… Ja, det blir ju faktiskt bättre med OSB än vanliga spånskivor! Bra underlag när man vill sätta upp hyllor m.m. Men det är ju betydligt dyrare än spånskivor!! Därav kapitalist! ;-)

    • Viktoria skriver:

      ” trodde att barnen skulle vara som SLAKT idag” … jag undrar vad du menar med det? Vilket otäckt uttryck! Är ni så blodiga därnere i Uppland… ? ;-)

      Du har hunnit långt med bygget, vad duktig du är Tobias. Det är inte alla som har en egen ”snickar-Matte” hemma. Lyckliga Irina… :-)

    • Tobias skriver:

      För oss mer civilserade svenskar så menas att jag trodde att dom skulle vara helt slutkörda. Men dom uttrycken kanske betyder mer att man slaktar en ren eller liknande där uppe i ingenmansland…

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu