• Uncategorized 27.03.2009

    Då var vi framme vid första avstämningen i tävlingen mellan Tobias ”Michelin” Backström och Peter ”Klotet” Lindström. I söndags var det invägning och idag fredag första avstämningen. Tävlingen slutar 14 juni, alltså strax innan man ska gå på altargången;)

    En hård vecka har det varit och alla bookmakers har haft det lite jobbigt då de tävlande har hållit sig på hemlig ort och kört sitt personliga program. Idag fick alla resultatet från rond 1 och det blev tajt. Tävlingen räknas i den som gått ner mest procentuellt.
    Först ut var Michelin. Han lämnade in rapport med -2,5% i vikt. Drygt en timme senare så kom resultatet från Klotet. -2,2% var hans resultat och två nöjda tävlanden är på gång att till slut kanske kunna kliva ur vassen lagom till sommaren.

    Stay tune for more results in the hardest competition ever in modern time!

     Förresten, imorgon blir det en promenad direkt på morgonen och sen ska det byggas utav sjutton. Barnen o Irina är ute o reser så nu ska det hända mycket i helgen…

    Posted by backen77 @ 18:35

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu