• Uncategorized 26.03.2009

    Då var det sista kvällen i Stockholm. Skönt att få komma hem igen och ha sin egen säng. Igår hade jag sällskap från mina ”elever” och dom tyckte att det var så kul att bo på hotell. Kan förstå det när man inte bor så ofta och om man är flera. Har börjat ledsna på detta hotell sovande men tänkte att jag måste ju göra något vettigt. Tog tag i det och gick till gymet idag. Där blev det cykling och lite lyftande i ungefär en timme. Sen la jag mig i ett varmt bad på rummet, det känns riktigt bra att ta vara på tiden o träna lite när man ändå inte har något för sig.
    Nu sitter jag här och är nöjd med min kväll till slut.

    Fick nyss reda på att Johannes haft lite strul i kooperativet. Två killar som sagt lite dumma saker och så där, trodde att det skulle dröja lite längre innan det blev den här sortens problem men men….
    Tror inte att det är allt för allvarligt men nu börjar tydligen den åldern.

    Imorgon åker resten av familjen till Arboga medans jag får sällskap av snickar Klas. Ska försöka hinna få klart med alla väggarna i helgen.

    Trevlig helg på er alla!

    Posted by backen77 @ 19:47

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu