• Uncategorized 25.03.2009

    Usch, ikväll är det en sån där kväll när det är sjukt jobbigt att inte få äta det man vill. Vågar just nu inte lämna hotellrummet i Sollentuna för då skulle jag säkert köpa något godis. Dags att mentalträna lite nu och intala mig att vatten är gott och att man kan äta en banan från fruktskålen i entrén.

    Hmm, börjar förresten bli lit eorolig för min vän Martin som bor i de djupaste skogarna i Luleå. Eller så djupa är dom inte men jag tyckte att det lät dramatiskt och bra.
    Martin; att du ”studsar” upp mitt i natten för att kolla min blogg efter bilder är INTE normalt. Visst, jättekul att du läser och intresserar dig för mitt bygge, men att gå upp mitt i natten och slå på datorn för att se en eller två bilder är lite väl mycket. Lova mig att du sätter dig ner och tar ett par djupa andetag, in genom näsan och ut genom munnen. Sen lovar jag att ta hand om dig när jag kommer till Luleå om en månad. Känner du en viss oro i kroppen så ring mig gärna så kan vi prata om problemet. Jag har telefontid mellan 21.01 och 21.02 varje kväll för dig.

    Jag har inte lyckats ladda in bilderna hit på sidan, men jag har bett min sambo maila dom senare ikväll och så fort hon gör det så ska jag lägga ut dom här.

    Michelin har förresten börjat sin väg ut ur vassen. Senaste rapporten från lägret är att han tappat 1.4kg sen i söndags.

    Ha en trevlig kväll!

    Posted by backen77 @ 18:19

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu