• Uncategorized 24.03.2009

    Idag vaknade man och tappade all sug direkt. JAG VILL INTE HA MER AV DEN VITA VARAN SOM KOMMER NER NU!

    Så, då har jag gnällt av mig och dagen kan gå vidare.
    Igår hade vi spelarmöte och sen var det dags för dom att göra upp en sista gång i gamla mot unga. Jag var inte kvar hela kvällen, men det verkade som att de gamla vann en överlägsen seger. 3-2 i fotboll och hela 17-1 i innebandy. Rafaels klubbföring på innebandyn var en syn att skåda. Brasilianare ska nog hålla sig till de större bollarna som volley och fotboll.

    Ikväll kommer då min vän Klas och väggarna ska börja resas. Ska bli så skoj att se hur det verkligen kommer att bli, om vi tänkt rätt med planeringen och så.
    Hade ju lovat bilder från hur det ser ut nu och jag har faktiskt kameran med mig, men tydligen har jag inte programmet för kameran i min dator på jobbet så ni får vänta tills ikväll.

    Igår fick våra vänner Emma och Andreas en liten dotter. Allt hade gått bra och ganska fort. Har inget namn eller några mått på henne än men ett STORT grattis från mig till er!

    Imorgon drar jag till Stockholm för några dagars utbildning. Ska bo på gymet tänkte jag så det försvinner några kilo under dessa dagar…;)

    Ha en trevlig dag!

    Posted by backen77 @ 08:00

  • One Response

    • Martin skriver:

      Jaha, hoppade upp med ett skutt igår kväll/natt, då jag kom på att du ”lovat” bilder under kvällen! Inga bilder!! Ställer kl på 06.00 för att få se nya bilder!! Inga bilder!! Var är dem??!! ;-)

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu