• Uncategorized 22.03.2009

    Vilken underbar helg det har varit.
    I fredags efter jobbet så lämnade vi barnen hos mina föräldrar för att gå på årsmöte med tillhörande mat och fest efter.
    Ett bra möte var det och en blev det tacobuffé. Åt så mycket jag kunde för att väga in högre idag. Nej då, jag skojade bara. Det blev dock lite öl och även någon drink efteråt och när klockan var 21.30 började folk droppa av. Klockan 22.30 gick vi hem till några andra föräldrar för efterfest, jag menar efterfest kl 22.30! När man var yngre hade man inte ens börjat festen kl 22.30. Ja ja, tiderna förändras och vi var i säng från efterfesten kl 01.

    Igår så kom Klas och vi fortsatte med taket. Hamnade i lite problem här o där så det blev inte klart, men jag har ju en dag idag med så efter denna underbara söndag är det nog helt färdigt. Hoppas på det för då kan vi börja med innerväggarna på tisdag som tyvärr är enda dagen denna vecka jag har att tillgå. Imorgon måndag är det spelarmöte och sen är det slut med volleybollen för mig. Sen ons-fre kommer jag vara i Stockholm igen.

    Ska försöka lägga ut någon bild här om det blir klart med taket ikväll. För er som är sugna på fler bilder än det som kommer här får gå in på mig på facebook. Där ligger alla bilder vi tagit på hela utbyggnaden. Rätt häftigt att se hela förändringen sen vi rivde farstun till där vi är idag.

    Ha en underbar söndag, snart ska jag väga in mig…

    Posted by backen77 @ 07:44

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu