• Uncategorized 19.03.2009

    Jag lovade ju tidigare dag lite mer om de senaste dagarna och även några bilder.

    I veckan har jag ju blivit utmanad av ”HP” i viktminskningstävling. Jädrar vad jag ska vinna den! Nu har han tydligen kommit på något pris också som tydligen innefattar min sambo. Hmm, måste kolla upp vad han har i kikaren.

    Det börjar bli lite resultat på utbyggnaden nu. Dock så är vi i det läget när man sätter igen tak och väggar och nu får man INTE missa någon kabel eller liknande. Fick som tur är besök av min kompis Tobbe som kan det där och fick några lysande råd. tur att det inte var hobbyelektrikern HP som kom och försökte lura mig…
    Imorgon blir det vilodag men sen i helgen fortsätter jobbet med taket igen och snart så är det nog färdigt för att sätta upp innerväggarna.
    Här kommer två bilder också…
    Eldragning     Spottar på plats

    Just nu är det bara bygget i huvudet på mig så några djupare tankar får ni inte nu.

    Det höll jag på att glömma, imorgon är det årsmöte med solkatten. Efter blir det tacobuffé och lite fest. Sen börjar det hårda livet HP. Lycka till gubben!

    Posted by backen77 @ 21:56

  • 2 Responses

    • Putte skriver:

      Ett klargörande angående regler: Viktnedgången skall räknas i procent !
      Och när det kommer till Irinas inblandning i mitt pris så tar jag det med henne….. :-)
      Tror minsann att jag också skall börja blogga så jag kan förnedra dig där när du kommer hopplöst långt efter i vår tävling !!
      Monica har en ide om att vi inte skall ha ett pris utan istället ha ett straff till förloraren… Personligen tycker jag det låter roligare med ett pris…..
      Ät inte för mycket nu på ”årsmötet”. Det blir bara jobbigare för dig sen….

    • Tobias skriver:

      Jaha ja, är det så här tävlingen ska gå till. Du anpassar reglerna så att du ska vinna hela tiden. Straff tycker jag låter tråkigt, jag är mer för belöningar…
      Jag vet vad Irinas inblandning var. Frågan är ju bara om Monica är med på samma sak?
      Vi får höras om invägningen på söndag då.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu