• Uncategorized 26.02.2009

    Yes, igår belv det mer medaljer till Sverige i stafetten. Härligt!!!

    Just nu finns ingen vinterkänsla alls kvar i Gävle, det regnar och allt är bara skitigt. Har dock löst en massa problem med utbyggnaden så till nästa helg så är mycket klart hoppas jag. Då ska ni få några bilder på allt också.

    Kommer befinna mig i Sthlm nästa vecka för ovanlighetens skull. Första utbildningarna i nya systemet ska köras och jag blev den lyckligt utvalde att hålla i dom. Det ska bli skoj att få testa av det på anvädarna och inte bara vi datanördar ;)

    Har tyvärr inte hunnit med att polisanmäla greken som lurat mig och en hel del andra. Tackar dock för info från alla er som skrivit kommentarer här och som tyvärr även ni blivit lurade av honom. Förresten, någon som har ett wii fit till salu? Behöver komma igång och träna så att kroppen är fin inför sommarens bröllop. Törs inte handla mer på Tradera nu så man får väl vänta tills butikerna får in det. Verkar dock väldigt svårt att få tag på.

    Ha det bra!

    Posted by backen77 @ 15:20

  • One Response

    • Viktoria skriver:

      Ah vad trist med både väder och blåsning! :-(
      Snö kan jag fixa åt dig men tyvärr inte det andra… Tror vi har rekord på snö här! Mer än på många år, men bor man nära nordpolen så gör man! Det är vackert o härligt och JÄTTEMYCKET motion får vi – helt gratis. *S*
      Kram o ha en skön helg!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu