• Uncategorized 26.01.2009

    I helgen var jag som sagt ner till Hylte för match, tyvärr förlorade vi, men det var en bra och trevlig helg trots allt. Kom i säng kl 03.00 och sen ringde klockan 06.00 igen, guuuud så trött jag var.
    På med kläderna på sig själv o barnen och sen iväg. Skulle återlämna minibussen vi hade med oss och när jag kommer dit så har någon idiot slagit in förarfönstret och plockat rent i bilen. Stereo, två stycken bilstolar till barnen, ridgrejer till Irina och lite annat smått. Jag trodde i min enfald att bilen stod säkert innan för grindarna hos bilskolan där jag parkerat, men inte då. Jag skiter i stereon, men bilstolarna var fina och bra och nu känns denna vecka strulig men barnlämning och annat då vi inte har varken fönster eller stolar. Fattar inte vad man ser för värde i att stjäla begagnade bilstolar, men jag är ju blåögd.

    Så nu känner jag att denna vecka bara kan bli bättre, men lite trevligare start hade man ju hoppats på….

    Posted by backen77 @ 09:07

  • One Response

    • Viktoria skriver:

      Men fy vilken tråkigt start på veckan! Hoppas den har fortsatt lite bättre i alla fall.
      Tänk att folk inte kan skilja på ditt o mitt?? *grr*

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu