• Uncategorized 24.01.2009

    Igår for min sambo o barn till Arboga eftersom jag ska åka ner till Hylte i eftermiddag för match. Det blev en lugn hemmakväll med besök av min kompis Andreas. Trevligt värre!
    Vaknade kl 8.40 av att min son ringde och funderade varför jag inte ringt till honom igår kväll. Man får redan skäll av sina barn… Sen tog jag mig ur sängen och såg att det var full storm ute med snöyra och *pip*. Kul värre på vägarna idag alltså.

    En lugn o skön frukost framför teven och sen tidningen. Läste där att idrottsvåldet nu nått sin absoluta topp. En innebandy spelare i Tobo (div 5) har attackerat en domare. Tobo leder matchen med 13-1, jag säger det igen 13-1, då killen blir utvisad. Han gillade tydligen inte det utan käftar med domaren som ger honom extra tio minuter. Då blir spelaren ännu argare och knuffar domaren vilket ger matchstraff. Väl ute i omklädningsrummet får killen en lysande idé, jag tror att det kan vara bra om jag springer tillbaka och skriker en massa könsord till domaren, då ligger jag nog bra till. Killen är nu avstängd av sin klubb resten av året, bra agerat Tobo, och klubben riskerar att förlora matchen med 5-0 eftersom domaren valde att avbryta matchen. Smart agerande vid ledning med 13-1. Framför allt så lär vi se till att våra domare får en säkrare tillvaro i alla sporter. Ni som inte varit domare och alltid har åsikter, be gärna om att få döma en match i din sport så ska du få se hur svårt det är att ta alla snabba beslut.

    Tänkte bjuda några härliga sköna fakta:
    * De flesta personer släpper sig ca 14 gånger per dag! Jag som får skäll för det är alltså normal
    * Det finns fler bakterier under naglarna än på toasitsen! Oups, dags att sluta bita på naglarna
    * När man pratar spottar man ut 300 väldigt små spottdroppar per minut! Kan inte innefatta mig som är tystlåten
    *
    När man äter mat kan denna skvalpa runt i magen i fyra timmar som en tvättmaskin! Det är därför jag inte har någon tvättbräda alltså.

    Ha en underbar helg där ute, nu ska jag gratta min mamma som fyller år och sen åka till Hylte!

    Posted by backen77 @ 09:59

  • One Response

    • Camilla skriver:

      Ja vad säger man. Totalt j-la hjärndött får man nog betäckna detta uppträdande som. Det man kan fundera över är ju varför lagledningen tillät spelaren att bete sig som han gjorde. Ledningen skulle ju ha skickat ut honom omgående.

      Detta får man hoppas att det tas upp inom föreningen som ett avskräckande exempel på hur man ej skall göra och hur mycket denna spelare förstörde för övriga i laget.

      Tack för en bra sida Tobias.

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu