• Uncategorized 22.01.2009

    Godmorgon där ute, eller vilken tid det nu är när ni läser detta…
    I morse fick jag en riktig kick. Åt min lilla frukost framför text-teven och tänkte att nu ska jag kolla vad vågen säger. – 2,5kg!!! Herregud, jag som inte ens börjat tänkte jag. Nu vet jag att det inte ska gå för fort ner i vikt men vad gör man, jag har bara tänkt på vad som stoppats i munnen och sen ätit mindre portioner. Kul var det i alla fall att gå till jobbet när man kommit igång. Tack för alla tips förresten, tror dock att jag skippar den med vatten o banan i en månad;) den kändes lite väl tråkig.

    Fanny var piggare igår och febern gick ner till normal igen. Mina kära svärföräldrar är underbara och erbjöd sig att ta hand om henne resten av veckan så jag kunde åka o jobba de sista två dagarna. Tack så mycket!!!!

    Nej nu lär jag börja jobba också. Ha det bra så skrivs vi snart igen!

    Posted by backen77 @ 08:04

  • 2 Responses

    • Irina skriver:

      GRATTIS HJÄRTAT!!!!!

      Nu är det bara resten kvar… ;0)

      Älskar dig!!! Puss

    • Martin skriver:

      Härligt! Du får berätta hur du gör, så ska jag försöka bli av med mina extra kg! Trevlig helg på dig, och hälsa Irina så gott!

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu