• Uncategorized 21.01.2009

    Ni som följt min blogg kanske kommer ihåg vad jag sa om vem som skulle vinna Jerringpriset! Charlotte Kalla eller Robert Karlsson, sa jag. Nu blev det Charlotte och Robert blev årets manlige idrottare. Ibland är det jobbigt att ha rätt :)
    Skämt åsido, jag tycker att det var riktigt rätt att hon vann för när hade vi en svensk tjej i världstoppen i skidor senast?

    Själv har jag haft en seg vecka, Fanny har fått öroninflammation och har legat med 40 graders feber i två dagar. Nu har vi äntligen penicilin, vilken hon i och för sig spyr upp men ändå. Nu har hon bara 37,5 idag så det verkar vara på rätt väg.

    Strålande solsken är det i alla fall i Tierp, synd bara att man inte kan gå ut, men till helgen kanske man kan få i sig lite lantluft igen, eller jag ska sitta i en minibuss till Hylte på lördag eftermiddag så värst mycket luft kanske det inte blir.

    Nästa vecka verkar det som att vi kan lösa ventilationen och sen är det bara att köra på igen. Det sista med vattnet ska dras denna vecka så sen kan vi slå igen golvet.

    Sköt om er där ute!

    Posted by backen77 @ 12:38

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu