• Uncategorized 16.01.2009

    Tänkte börja detta inlägg med ungefär etthundraelvatusensjuttiofem svordomar, men tyckte att det verkade sååå tråkigt att vara negativ på en fredag.

    Dock så har inte natten/morgonen varit helt lysande. Fanny hade inte sin bästa natt då hon verkar ha drömt mardrömmar = hon har väckt sina föräldrar till och från hela natten. Sen var pappan trött när klockan ringde och morgon humöret var inte på topp. Sätter sig i bilen och vill lyssna på Adam o Gry, då hoppar den över till den nya j-la kanalen Rockklassiker hela tiden och man missar allt det roliga. Lätt irriterad rullar jag in på kontoret till slut i alla fall. Snacka om ett I-lands problem va!!!! Hur kan man reta upp sig så otroligt på såna saker när man vet hur det är på andra ställen i världen….

    Jag tycker inte om att kritisera polis och andra statliga instanser, men ibland blir man konfunderad. Hörde att man i Umeå haft ett barnporr fall liggandes i TVÅ år innan man tog tag i det för att man inte hade någon datatekniker! Plus att man inte åkt ut till en butiksägare som haft inbrott 11 gånger, men vara 5-10 stycken på en hastighets/nykterhetskontroll kan man vara! Tacka för det att man inte hinner med barnporrfall och inbrott då. Skärpning!

    Tack de tips som kommit in för att hjälpa mig ner i vikt. Fortsätt gärna, tar gladeligen emot tips på vad jag kan äta och annat bra för att komma i bröllopsform. Har förresten gått ner 1,5 kg denna vecka, utan att anstränga mig speciellt mycket…

    Ha det bra där ute!

    Posted by backen77 @ 11:12

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu